Ambasadorul Paul Brummell: Guvernul Cioloş, un MANDAT foarte IMPORTANT într-o perioadă foarte importantă

Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Paul Brummell, a declarat, miercuri, la finalul unei întâlniri cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, referitor la noul Guvern, că acesta are "un mandat foarte important într-o perioadă foarte importantă pentru România".
Iulian Tudor
18 nov. 2015, 17:02
Ambasadorul Paul Brummell: Guvernul Cioloş, un MANDAT foarte IMPORTANT într-o perioadă foarte importantă

„A fost o mare plăcere să mă întâlnesc cu domnul Zgonea şi am abordat două teme principale: relaţiile parlamentare dintre Marea Britanie şi România (…) şi situaţia politică din România”, a declarat ambasadorul Brummell, la finalul unei întâlniri cu Valeriu Zgonea, la Palatul Parlamentului.

CITEŞTE ŞI: Valeriu Zgonea, întâlnire informală cu ambasadorul SUA

Paul Brummell a ţinut să îl felicite pe premierul Dacian Cioloş în ceea ce priveşte noul Cabinet şi a spus că mandatul acestuia din urmă este unul „foarte importat”, iar Marea Britanie aşteaptă cu nerăbdare să lucreze cu noii miniştrii.

„Vreau să îl felicit pe domnul Cioloş în ceea ce priveşte noul Guvern. Este un mandat foarte important într-o perioadă foarte importantă pentru România şi Marea Britanie aşteaptă cu nerăbdare să lucreze cu toţi miniştrii noi”, a spus Paul Brummell.

Întrebat dacă un guvern tehnocrat este o alegere bună pentru România, Paul Brummell a afirmat că se bucură că Parlamentul a luat această decizie şi că noul Guvern a întrunit sprijinul majorităţii parlamentare, scrie Mediafax. Potrivit ambasadorului Marii Britanii la Bucureşti, Guvernul Cioloş va avea foarte multe de făcut şi în ceea ce priveşte economia românească şi pregătirea pentru alegerile din anul 2016.

„Sunt foarte multe de făcut şi în ceea ce priveşte economia, pregătirea pentru alegerile din 2016 şi îi urez foarte mult succesc domnului Cioloş şi noului Guvern”, a spus Brummell.

Întrebat dacă îl cunoşte pe Dacian Cioloş, ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti a declarat că l-a întâlnit pe Cioloş pentru prima dată în anul 2014, în România, la un eveniment la care actualul premier purta „o ie foarte frumoasă”.

„Da, m-am întâlnit cu domnul Cioloş prima dată la Rural Fest, în 2014, în România, şi am fost foarte impresionat, pentru că domnul Cioloş a purtat o ie foarte frumoasă”, a povestit Brummell.

Întrebat dacă va avea o întâlnire, în perioada următoare, cu Dacian Cioloş, Brummell a declarat că, probabil, premierul are multe de făcut, însă, dacă este posibilă o întrevedere cu noul premier, aceasta i-ar face o mare plăcere.

Ambasadorul britanic a declarat că a discutat cu Valeriu Zgonea, care este şi preşedintele grupului parlamentar de prietenie România-Marea Britanie, şi despre revigorarea relaţiilor parlamentare dintre cele două ţări.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Fanatik.ro
Greșeala care îți strică cuptorul cu microunde. Niciodată să nu-l cureți cu acest lucru
Capital.ro
UNGURII, la ani lumină de România. Deja nu se mai poate face NIMIC, totul s-a decis
Playtech.ro
Imagini INTERZISE cu Simona Halep! Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt indecente
DailyBusiness
Taxa care scade cu 50%! Anunțul făcut de Guvern
Adevarul
Ce bani avea Florian Coldea când conducea SRI. Profitul incredibil făcut din consultanţă, după ce s-a pensionat
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Pro TV pregătește marea lovitură. Filmările au început
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță nu bag nici acum mâna în foc”
Cancan.ro
MEGA-BOMBĂ! Cristina Cioran e însărcinată cu Alex Dobrescu
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Dovezile găsite acasă la Alexandru Piscan, presupusul spion al rușilor: fotografii și filmări detaliate de la o unitate NATO! Anchetatorii au făcut descoperiri surprinzătoare
Capital.ro
Marele actor al României s-a stins mult prea devreme. Drum lin, maestre!
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
Scandal la Cluj între Simona Halep și Sorana Cîrstea!
stirilekanald.ro
Descoperirea secolului! Breaking news!
substantial.ro
Dezvăluiri alarmante despre conținutul real al mezelurilor: Fabricile folosesc ingrediente de calitate inferioară pentru profit mai mare
MediaFlux
MOSCOVA AMENINȚĂ ROMÂNIA! Atac dur chiar de la KREMLIN la adresa BUCUREȘTIULUI
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'