Ambulanţă răsturnată, fetiţă rănită şi dusă de urgenţă la spital

Accident grav, marţi, în judeţul Olt. O ambulanţă care transporta acasă de la spital o fetiţă de şase ani, după operaţie, s-a răsturnat. Salvarea a fost lovită de un camion, iar fetiţa a fost dusă de urgenţă din nou la spital.

08 mart. 2016, 16:12
Ambulanţă răsturnată, fetiţă rănită şi dusă de urgenţă la spital

Un grav accident de circulaţie a avut loc, marţi, în localitatea Găneasa, judeţul Olt. O ambulanţă care transporta o fetiţă de 6 ani, operată la Sibiu, a fost lovită de un camion al Poştei Române într-o intersecţie.

Potrivit România TV, în urma impactului extrem de violent, ambulanţa s-a răsturnat, iar fetiţa a fost scoasă de personalul medical pe fereastră. Copila a fost transportată de urgenţă la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

În camionul Poştei se afla şi o femeie de 60 de ani care a fost, de asemenea, rănită, dar care a refuzat să fie dusă la spital. Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească cine este vinovat de producerea accidentului.

Şoferul ambulanţei susţine că avea semnalele acustice şi luminoase pornite, însă celălalt şofer spune că nu e adevărat şi că în aceste condiţii el avea prioritate.

Vezi şi: Vaslui: A trecut pe roşu cu maşina şi a accidentat mortal un elev pe trecerea de pietoni