Amor la telefon. Condimentează-ţi viaţa intimă cu o partidă la telefon. Toţi bărbaţii îşi doresc asta

De obicei, relațiile se termină după o perioadă relativ scurtă de timp pentru că partenerii nu sunt dispuși să lase inhibițiile deoparte și intră astfel într-o rutină care duce în cele din urmă la plictiseală.

08 nov. 2017, 10:43
Amor la telefon. Condimentează-ţi viaţa intimă cu o partidă la telefon. Toţi bărbaţii îşi doresc asta

În momentul în care ești lângă partenerul tău, metodele prin care îl poți satisface sunt multiple, însă nu trebuie să ignori acest lucru nici în momentele în care sunteți la mare distanță, scrie estisuperba.ro.

Citeşte şi 16 motive în plus să faci sex zilnic

O soluție îndrăzneață și care poate menține oricând flacăra pasiunii și a dragostei între parteneri este amorul la telefon. Nici un bărbat nu va spune „nu” acestui lucru , ba chiar vor fi foarte încântați cu atât mai mult dacă vine din partea partenerei lor.

Iată câteva sfaturi care te pot ajuta să faci amor prin telefon și care îi va trezi interesul partenerului tău. Dacă ești o persoană pudică, poate că acest lucru ți se pare de neatins, însă nu este chiar atât de greu pe cât pare și totul o să vină de la sine.

1. În primul rând, trebuie să tatonezi terenul, adică întreabă-ți partenerul fără nici o jenă dacă vrea să faceți acest lucru. Dacă ești o persoană mai inhibată și pudică, atunci trimite-i un mesaj dacă îți este rușine să-l întrebi direct.

2. În cazul în care alegi să-i trimiți mesaj și dacă este de acord, atunci poți să continui cu mesajele până prinzi mai mult curaj să treci la un apel telefonic. Mesajele erotice sunt la fel de incitante ca și vorbele murdare din timpul apelului.

3. Totul trebuie să se întâmple într-o atmosferă plăcută pentru că altfel nu te vei putea bucura de plăcere și partenerul tău va simți acest lucru. Pentru a evita situațiile inconfortabile, poți exersa puțin înainte și te poți gândi la vorbe incitante și murdare care să-l stârnească pe partenerul tău, asta dacă crezi că nu îți va veni inspirația pe parcurs.

4. Crează-ți un scenariu în cap dinainte pentru a te putea bucura de plăcere. Acest lucru îți va oferi o vece senzuală în timpul apelului și partenerul tău va observa acest lucru. Poate că tu nici nu vei observa că îi transmiți erotism, dar el va simți cu siguranță.

5. Nu trebuie să începi dintr-o dată să spui vorbe atrăgătoare sau excitante, ci trebuie să faci asta treptat și să direcționezi conversația în această direcție. Lasă-ți imaginația să vorbească în locul tău!

Citeşte şi Cum făceau sex oamenii în antichitate. Violul era ceva legal

Poți foarte ușor să inițiezi această discuție cu faptul că ți-ai cumpărat o nouă lenjerie intimă care îi va plăcea cu siguranță și i-o poți descrie sau să-i spui că tocmai ai ieșit din duș și te dai cu loțiune. Spune-i cât de mult ai vrea să fie acolo cu tine și să te ajute.

Există o mulțime de scenarii de la care poți începe o astfel de conversație care îi va plăcea extrem de mult.

6. Este foarte important să fii subtilă. Nu fii prea vulgară pentru că acest lucru îi poate scădea interesul. Poate că ți se pare greu că nu se află lângă tine, însă tocmai acest lucru este incitant pentru bărbați.

Spune-i tot ce ai vrea să-i faci și ce ai vrea să-ți facă și folosește o mulțime de detalii. Toată lumea știe că preludiul este foarte important. Ei bine, și la amorul prin telefon este la fel de important.

7. Închide ochii și ascultă-i răsuflarea greoaie. Nu este nevoie să vorbești tot timpul pentru că uneori chiar nu ai ce să spui. Cuvintele pot fi limitate, însă sunetele pe carele scoți când îți provoci plăcere, nu sunt. Tocmai acesta este și farmecul.

Amorul la telefon are avantajul că parteneri se vor apropia mai mult și se vor descoperi mai bine. În plus, te va ajuta să scapi de inhibiții și să fii mai deschisă când vine vorba de relațiile intime. Rămâne la alegerea ta dacă vrei sau nu să faci asta.