ANAF vinde din nou maşini cu preţuri reduse. Iată cum poţi să-ţi cumperi un astfel de autoturism

ANAF scoate iar la licitaţie maşinile obţinute de stat prin executări silite.

20 mai 2018, 10:32
ANAF vinde din nou maşini cu preţuri reduse. Iată cum poţi să-ţi cumperi un astfel de autoturism

Daca vrei sa cumperi masini cu pret mic, nu trebuie sa alergi prin targuri de masini si nici sa te tocmesti cu samsari pe internet, pentru ca Fiscul ar putea sa fie salvarea de care ai nevoie. Periodic, institutia scoate la licitatie diverse bunuri confiscate, iar acum e randul masinilor.

Licitatiile organizate de Agentia Nationala pentru Administrare Fiscala (ANAF) vor avea loc la Brasov si Oradea, iar preturile de pornire ale masinilor te vor face sa-ti doresti una la mana a doua doar de dragul de a lua o masina ieftina.

Prima licitatie va avea loc pe 21 mai, la ora 11.00, la Oradea, pentru un autoturism Citroen, model SAXO, din 1996. Acesta e cel mai ieftin: pretul de pornire este de doar 1.500 de lei.

La Brasov, pe 11 iunie, Directia Generala de Executari Silite Cazuri Speciale va organiza o alta licitatie, chiar la sediul institutiei fiscale, pentru vanzarea unui Renault Megane din 2000. Pretul de pornire e 5.657 de lei.

Mai este inca o licitatie, pe 13 iunie, tot la Brasov, pentru o Dacia Logan din 2007. N-o sa-ti vina sa crezi, dar pretul de pornire e de aproape 8.600 de lei.

Cum participi la licitatia ANAF

Daca vrei sa participi la licitatie in calitate de persoana fizica, trebuie sa depui cu cel putin o zi inainte, o oferta de cumparare, dovada platii taxei de participare sau a constituirii garantiei sub forma scrisorii de garantie, reprezentand 10% din pretul de pornire a licitatiei,

Imputernicirea persoanei care il reprezinta pe ofertant, declaratie pe proprie raspundere a ofertantului prin care certifica faptul ca nu este persoana interpusa cu debitorul, informeaza Bzi. Pentru persoanele juridice, copie de pe certificatul unic de inregistrare pentru oficiul registrului comertului. Pentru persoane juridice straine, actul de inmatriculare tradus in limba romana. Pentru persoanele fizice romane, copie a actului de identitate.

sursa: botosaneanul.ro