Anamaria Prodan, atac devastator la conducerea FCSB: „După Reghe au venit antrenori fără minte, zero barat!”

Anamaria Prodan a vorbit într-un interviu în Gazeta Sporturilor despre antrenorii care au condus FCSB-ul după Reghecampf, iar aceşti au fost instalaţi de patron. Fără să nominalizeze, este vorba de Mirel Rădoi, Costel Gâlcă şi Nicolae Dică.

23 ian. 2019, 12:39
Anamaria Prodan, atac devastator la conducerea FCSB: „După Reghe au venit antrenori fără minte, zero barat!”

După Reghe au venit antrenori fără minte, zero barat şi spuneau că ăla e al lui Prodanca sau al lui Reghe. Relaţiile noastre cu jucătorii rămân pe viaţă. Încă îşi mai fac vacanţele cu noi. N-ar trebui să spun ce o să spun acum fiindcă poate le fac probleme. Toate soţiile şi iubitele fotbaliştilor spun că de când am plecat noi s-a ales praful!

Dacă echipa pleca în Europa, familiile jucătorilor aveau totul asigurat, cazare, mâncare, totul alături de echipă. Era un program stabilit cu patronul, iar la Steaua nu se întâmplase niciodată aşa ceva. Vă aduceţi aminte că domnul Iordănescu dădea femeile jos din avion de pacă eram la Mecca şi le trimitea la cratiţă? D-asta noi n-am evoluat deloc”, a spus Anamaria Prodan, pentru Gazeta Sporturilor.

Soţia lui Reghe a vorbit şi despre refuzul conducerii FCSB de a-l angaja ca antrenor pe Dan Alexa. „Când au auzit de Steaua cei de la Călăraşi (n.r. – de FCSB) nu s-au opus deloc, dar în lumea asta, a fotbalului, mai sunt şi „viermişori” care vin şi aruncă, acolo, câte o vorbă ca să fie băgaţi în seamă. ‘Dan Alexa nu e bun’, ‘Dan Alexa nu joacă aşa’. ‘Dan Alexa nu face asta'”. Şi mai multe … Patronul nu ştiu dacă a fost influenţat, dar a făcut o alegere (…) A contat foarte mult părerea lui pentru că Gigi ţine la MM. Şi eu poate aş fi avut ceva de spus în acest caz, dar datorită relaţiei pe care o am cu Gigi nu vreau să fac discuţii şi cancan„, a mai spus impresara.