Anamaria Prodan, cea mai SEXY APARIŢIE în costum de baie FOTO

Anamaria Prodan are 44 de ani, dar are o siluetă de vis cu care le-ar face invidioase pe multe tinere de 20 de ani.

18 aug. 2017, 06:07

Anamaria Prodan a fost recent în vacanță împreună cu cei patru copii ai familiei. Este vorba de fetele Rebecca, de 18 ani, și Sarah, de 16 ani, pe care Anamaria Prodan le are din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, dar și Laurențiu Junior, de 9 ani, băiatul pe care îl are cu actualul său soț, Laurențiu Reghecampf. Din grup n-a lipsit nici Luca, de 15 ani, fiul pe care antrenorul îl are dintr-un mariaj anterior.

Cum a slăbit Anamaria Prodan un kilogram pe zi. Iată sucul minune

Anamaria Prodan şi-a etalat noua siluetă, după ce a slăbit spectaculos, într-un costum de baie dintr-o piesă, de culoare neagră, extrem de provocator.

„Anamaria a ținut 15 zile o dietă cu suc, fără pulpă, din toate legumele și fructele pe care le-a avut în casă, cu foarte mult spanac și ghimbir în ele. A slăbit foarte mult, într-adevăr, și toată pielea și totul s-a schimbat, ce-i drept în bine. A renunțat definitiv la pâine, nu a mai mâncat deloc. La dulciuri încearcă să se pondereze, dar mai mănâncă din când în când. Însă este foarte strictă într-o privință: nu mai pune nimic în gură după ora 19. Dacă vreodată e vreo petrecere sau ceva, atunci poate o încalcă, dar este extrem de atentă la ce mănâncă. Acum este în perioada în care tot ce face este să se mențină în formă” a declarat pentru Libertatea, o prietenă apropiată a Anamariei Prodan.