Anamaria Prodan şi Pepe, căutaţi cu jandarmii. Cei doi trebuie să se prezinte la un proces

Pepe şi Ana Maria Prodan au fost convocaţi cu jandarmii la Curtea de Apel Bucureşti. Cei doi au refuzat să meargă ca martori în procesul dintre Oana Zavoranu şi vrajitoare, aşa ca judecatorul a emis un mandat de aducere. Fostul soţ şi fosta prietena a Oanei Zavoranu au fost audiaţi de mai multe ori în privinţa relaţiei dintre vedetă şi vrăjitoare.

23 sept. 2016, 10:14
Anamaria Prodan şi Pepe, căutaţi cu jandarmii. Cei doi trebuie să se prezinte la un proces

Anamaria Prodan a refuzat de cinci ori până acum să meargă să dea declaraţii la Curtea de Apel Bucureşti, în procesul dintre Oana Zăvoranu şi vrăjitoare, motivând că deja a dat o declaraţie în faţa procurorilor şi nu vede necesar să mai facă asta încă o dată.

Citeşte şi Anamaria Prodan, despre războiul cu Giovanni Becali: A fost „de mafie”. Am avut bodyguard, am cerut protecţie la Ambasada SUA

Judecătoarea a emis însă mandat de aducere pentru Anamaria Prodan, astfel că jandarmii s-au prezentat vineri dimineaţa la poarta casei sale, însă nu au găsit pe nimeni acasă. Potrivit România TV, vecinii le-au confirmat jandarmilor că de azi-noapte nu i-au mai văzut nici pe Anamaria Prodan şi nici pe soţul său, antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf.

Citeşte şi Anamaria Prodan, despre Adrian Cristea: „Un afemeiat! Asta a fost nebunia vieţii lui, femeile!”

În schimb, Pepe a fost găsit acasă de jandarmi şi a fost dus vineri la Curtea de Apel, pentru a fi audiat ca martor, în acelaşi proces dintre Oana Zăvoranu şi vrăjitoare. „Mergem la instanta … sunt martor cheie si fara mine nu se poate!!! 🙂 Chiar dacă eram divorţat de ceva timp şi nu am nici o legătură cu dosarul (cel cu vrăjitoarele) este totuşi nevoie de lumina în dosar„, a scris Pepe, amuzat, pe Facebook, el postând şi un selfie cu jandarmii.