Anca Pandrea, internată la spital

Actriţa Anca Pandrea a fost internată la Spitalul Floreasca din Capitală din cauza problemelor pe care le are la inimă şi la plămâni, potrivit România TV.

01 mai 2016, 07:41

De cateva zile, Anca Pandrea se afla sub monitorizarea medicilor, iar starea ei nu este deloc buna. Aceasta a fost internata in Joia Mare la Spitalul Floreasca, din cauza problemelor de sanatate mai vechi. Anca Pandrea suferă de insuficienţă cardiacă şi respiratorie.

Anul trecut, din cauza unei pneumonii, Anca Pandrea a fost la un pas de moarte.

Cel mai mare regret al ei este ca nu poate ajunge la mormantul sotului ei, Iurie Darie, asa cum o facea in fiecare an.

În luna ianuarie a acestui an, Anca Pandrea a ajuns de urgență la spital din cauza problemelor cu inima.

Mi-au pus o perfuzie cu miofilin, pentru inimă. Eu sufăr de insuficienţă cardiacă şi respiratorie. Şi dacă vor dori să mă interneze, aş prefera să nu mai stau în spital. Nu ştiu ce mi-a făcut rău în această perioadă, pentru că eu n-am ieşit deloc în frig. Am stat doar în casă. N-am făcut nici măcar câţiva paşi în curte să dau de mâncare la câini sau să-i plimb.

M-a ajutat o prietenă cu toate treburile. Starea de rău o am de cel puţin o săptămână, dar am zis că tot îmi trece. Noaptea trecută m-am trezit iarăşi la ora 1.30 şi până la 3.30 n-am putut să dorm. Mă trezesc din somn pentru că îmi bate foarte tare inima, am palpitaţii şi nu pot să mai respir, am senzaţia că mă sufoc. În plus, nici nu mă mai pot ţine pe picioare„, declara Anca Pandrea.

CITEŞTE ŞI: Anca Pandrea, cu tort şi şampanie la mormântul lui Iurie Darie de ziua ei