Anca Pandrea, răvăşită de durere: „Voi lua masa cu Iura, de Revelion”

Gest şocant al Ancăi Pandrea, de Sărbători. Vedeta şi-a împodobit bradul şi casa cu pozele lui Iurie Darie făcute de-a lungul timpului, informează România TV. Mai mult, ea a declarat că vrea să petreacă la masa de Anul Nou cu soţul ei, mort în urmă cu două luni.

31 dec. 2012, 08:49
Anca Pandrea, răvăşită de durere: „Voi lua masa cu Iura, de Revelion”

Actriţa Anca Pandrea (66 de ani) refuză să vorbească la timpul trecut despre regretatul ei iubit, Iurie Darie, care s-a stins din viaţă în urmă cu aproape două luni, la vârsta de 83 de ani. Răvăşită de durere, Anca se pregăteşte de Revelion ca şi cum Iura al ei ar mai fi încă în viaţă. Meniul şi serviciul de masă sunt aceleaşi, de 26 de ani, de când s-a născut nemuritoarea lor poveste de dragoste, scrie libertatea.ro.

„Voi pregăti masa pentru mine şi pentru copilul meu drag (n.r. – Iurie Darie). Nişte prieteni din Viena m-au chemat să petrec Revelionul la ei. Dar nu mă lasă sufletul să plec şi să-l las singur pe Iurişca al meu. Vreau să stau aici, cu el, în casa asta unde am locuit împreună 26 de ani”, ne-a spus Anca, printre lacrimi.

Iar meniul este cel preferat al lui Iurie Darie: „O să avem ciorbă de perişoare, sarmale, salată de boeuf, pe care mi le-a pregătit buna mea prietenă Silvia. Serviciul de masă l-am primit la cununia cu primul meu soţ, balerinul Turi Ştefan”.