Anca Serea a rămas singură cu cei 5 copii. Adi Sînă a plecat de acasă

Anca Serea s-a obișnuit deja cu plecările soțului său, la concerte. De data aceasta, artistul a zburat peste Ocean, iar vedeta tv a fost nevoită să rămână acasă.

29 sept. 2016, 08:14
Anca Serea a rămas singură cu cei 5 copii. Adi Sînă a plecat de acasă

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai solide cupluri ale show-bizz-ului autohton, scrie libertatea.ro. Mama-eroină, cu cinci copii, știe cum să gestioneze orice lucru care se ivește în relația lor. Ea s-a obișnuit deja să rămână singură acasă, dat fiind faptul că soțul său pleacă în concerte. De data aceasta, Sînă a zburat peste Ocean, în urmă cu nouă zile, iar vedeta tv continuă să-și vadă de treburile sale.

Citeşte şi Anca Serea şi Adi Sînă se pregătesc să plece într-o vacanţă romantică. Cei cinci copii nu îi împiedică să se distreze

Ea a mai adăugat că nu a putut să-l însoțească în această deplasare, așa cum o făcea pâmnă acum, întrucât bebelușul lor este încă foarte micuț. Cum bruneta trebuie să-și vadă și de proiectele sale și este nevoită să plece de acasă, ea este ajutată în creșterea copiilor, în această perioadă, și de mama sa.

„Atunci când nu am ce face, îl iau pe Moise cu mine, în mașină. Este foarte cumințel, e obișnuit cu mama, nu plânge după mine când plec”, a mai adăugat aceasta.