Anchetă la DNA în cazul înregistrărilor cu Laura Codruţa Kovesi. Procurorii ar putea fi testaţi cu poligraful

Dezvăluiri incredibile din interiorul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. După înregistrările explozive cu Laura Codruţa Kovesi prezentate de România TV, în DNA s-ar fi demarat o anchetă.

22 iun. 2017, 20:12
Anchetă la DNA în cazul înregistrărilor cu Laura Codruţa Kovesi. Procurorii ar putea fi testaţi cu poligraful

În DNA s-ar fi demarat o anchetă după apariţia publică a înregistrărilor cu Laura Codruţa Kovesi. Procurorul cazului i-ar ancheta pe colegii lui pentru divulgare de informaţii. Procurorii DNA care au fost la şedinţa unde a fost înregistrată Kovesi ar putea fi testați cu aparatul poligraf. Este vorba de o măsură în ancheta care zguduie DNA după înregistrarile cu Laura Codruța Kovesi pe care România TV le-a făcut publice. Toți cei care au participat la sedință sunt testați pentru aflarea adevarului.

Citeşte şi: ÎNREGISTRĂRI incredibile. Kovesi, către Uncheşelu: Ştiţi ce-mi doresc? Să ajungem la domnul premier. REACŢIA DNA VIDEO

România TVa prezentat o înregistrare cu procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, în care aceasta i-ar spune procurorului Jean Uncheşelu că îşi doreşte să „ajungă mai repede” la „domnul premier” care a semnat „contractele cu casele”.

Citeşte şi: DNA: Înregistrările nu sunt autentice. Direcţia Anticorupţie şi Parchetul General deschid dosar penal

DNA anunţă că deschide un dosar penal după apariţia înregistrărilor în care Laura Kovesi vorbeşte despre instrumentarea dosarelor penale. DNA susţine că înregistrările nu sunt reale.