Anda Adam are dureri groaznice. Ce a păţit vedeta după ce a fost operată la picior

Anda Adam a fost operată la picior, aşa cum anunţa în urmă cu zece zile, iar lucrurile sunt mai grele decât se aştepta iniţial. Frumoasa artistă a trecut cu bine peste intervenţia chirurgicală, care a decurs foarte bine, însă recuperarea nu este deloc una uşoară.

16 feb. 2018, 13:16
Anda Adam are dureri groaznice. Ce a păţit vedeta după ce a fost operată la picior

Anda Adam trece prin momente grele, asta ca urmare a durerilor insuportabile, în anumte situaţii, şi mai ales nopţile trecute, atunci când, potrivit informaţiilor din presă, Anda Adam a avut dureri insuportabile, scrie spynews.ro. Acestea se poduc şi ca urmare a faptului că artista nu este de multe ori atentă şi calcă într-un anume fel pe picior, acest lucru producându-i durerea.

Citeşte şi Exatlon MEXIC. Imagini XXX în cadrul show-ului FOTO

În plus, o mică problemă pe care Anda Adam o întâmpină este ca urmare a faptului că micuţa sa vrea să se joace cu ea şi atunci o atinge la picior fără să-şi dea seama. Celei mici i s-a spus că mama ei are o bubă, astfel că nu trebuie să o forţeze până nu se va face bine. Astfel, Anda Adam trece prin clipe grele şi pentru că nu poate să-i dedice atât timp fetei ei precum şi-ar dori, dar şi pentru că durerile sunt foarte mari şi nu-i mai permit să fie ca înainte. Totul va trece, însă, iar Anda Adam va putea să se întâlnească din nou cu fanii săi.