Anda Călin, prima reacţie după apariţia fotografiilor cu Liviu Vârciu sărutând o altă femeie

Liviu Vârciu găseşte înţelegere la mama fetiţei lui în vârstă de cinci luni după ce în presă circulă imagini scandaloase cu el, în timp ce se apropie nepermis de mult de o colegă de trust. Anda Călin, iubita oficială a lui Liviu Vârciu a făcut primele declaraţii pe marginea acestui subiect delicat.

18 feb. 2018, 19:27
Anda Călin, prima reacţie după apariţia fotografiilor cu Liviu Vârciu sărutând o altă femeie

Liviu Vârciu este în centrul atenției după ce a fost filmat în timp ce se sărutra cu o dansatoare pe nume Roxana Niculae. Roxana Niculae este asistentă la emisiunea „Star Matinal de weekend”, ea și Liviu Vârciu fiind colegi de trust. Roxana Niculae a fost „bebelușă” la emisiunea Cronica Cârcotașilor, de la Prima TV, dar a fost și dansatoare pentru cântărețe celebre, precum Andra și Andreea Bănică.

După ce imaginile au apărut în presă, iubita oficială a lui Vârciu spune că relaţia lor este bună şi nu sunt despărţiţi.

„Nu am plecat din locuința lui Liviu, nici nu traversez o perioadă dificilă. Toate aceste zvonuri nu știu de unde au apărut, probabil urmau să dea știrea în care se săruta cu domnișoara și așa s-a scris. El momentan este plecat în Belgia, voi vedea ce va fi. Nu am momentan ce declarații să dau. Nu sunt deranjată de acele imagini. Eu îl cunosc pe el, el este o fire mai jucăușă, asta nu înseamnă că este ceva mai mult de atât. În plus, sunt foarte sigură pe sentimentele lui față de mine și la fel de sigură pe relația noastră”, a spus Anda pentru Click!

Vezi aici: Primele imagini cu noua iubită a lui Vârciu. Ce spune artistul după ce a fost prins sărutându-se pătimaş cu „bebeluşa” Roxana