Andra a făcut anunţul pe Facebook. „Am zis să aflaţi de la mine”

Andra şi Cătălin Măruţă formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi. Cei doi au împreună doi copii şi au familia pe care şi-au dorit-0. Artista şi-a surprins fanii de pe contul de socializare, după ce a făcut publică o imagine în care apare alături de soţul ei.

17 iun. 2016, 13:30

Andra şi Cătălin Măruţă formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. Ca să îi arate cât de mult îl iubeşte, cântăreaţa i-a făcut astăzi o declaraţie de dragoste soţului ei. 

Andra şi-a amuzat prietenii virtuali după ce a postat o fotografie în care apare alături de Măruţă, ţinând în mână o ramă foto, în interiorul căreia este scris „Just Married”. Artista a ţinut să precizeze: „Am zis să aflaţi de la mine şi nu din presă”, a spus Andra amuzată pe Facebook, postarea strângând peste 60.000 de like-uri , mii de comentari şi sute de share-uri.

Legat de începuturile relației lor, Andra și Cătălin Măruță recunosc că nu a fost dragoste la prima vedere. Cel puțin nu din partea cântăreței. Ea susține că pletele lui Cătălin nu erau deloc pe placul ei și a început să-l privească diferit abia în momentul în care s-a tuns.
”Ne-am văzut de multe ori. Prima dată la el la emisiu­ne, la TVR. Îl apreciam. Punea lumea să cânte şi eu eram în peri­oada în care voiam să demonstrez. Îmi convenea emisiunea lui. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aş petrece toată viaţa, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, atunci am început să-l pri­vesc cu alţi ochi”, a povestit Andra, în urmă cu ceva timp,  pentru okmagazine.ro.