Andra a făcut anunţul pe Facebook. Aproape 5000 de fani au dat SHARE

Andra a lansat recent single-ul “Mi-ai luat mintile”, iar anunţul făcut de artistă pe Facebook a devenit viral.

07 aug. 2017, 14:32

„Va invit sa traiti fiecare zi de parca ar fi ultima, sa iubiti intens, sa dansati cum va vine si sa radeti din suflet! Pentru voi lansez astazi clipul „Mi-ai luat mintile”! Daca v-ati pierdut si voi macar o data mintile asa, SHARE!”, a scris Andra pe pagina de socializare şi nebunia a început.

Videoclipul este regizat de catre Alex Ceaușu și a fost filmat timp de doua zile pe litoralul romanesc. Pentru a surprinde rasaritul si plaja cat mai pustie, Andra si echipa ei s-au trezit la 3 dimineata. Dupa ce artista a dansat pe malul marii, a pus in scena o petrecere la piscina, impreuna cu o trupa de dansatori. De asemenea, Andra a filmat pe superba plaja de la Tuzla, inca nedescoperita de multi turisti, fermecatoare prin salbaticia peisajului.

In imaginile din videoclip o veti recunoaste si pe Elena Ghenoiu, dansatoarea din Romania care a avut o evolutie fulminanta in SUA in ultima perioada. Ea apare in rolul unei tinere indragostite si gata sa faca orice pentru si impreuna cu persoana iubita. Ghenoiu a colaborat cu multi artisti de renume din industria muzicala internationala, precum David Guetta, Pitbull sau Avicii.

În această vară, Andra împlinește 17 de ani de când a lansat primul single. În aceasta perioadă, a lansat 13 albume și a cîștigat Discuri de Diamant, Platină, Aur și Argint pentru vânzările materialelor discografice. De asemenea, deține numeroase premii pentru vocea și performanțele ei, printre care “Cea mai bună solistă”, “Cea mai bună voce feminină”, “Cel mai iubit artist”, dar și multe altele. Andra are sute de milioane de vizualizări pentru clipurile lansate pe YouTube.