ANDRA a făcut marele anunţ. Bucuria e cu atât mai mare cu cât MINUNEA se va produce chiar de ziua cântăreţei

În cea mai importantă zi de peste an din viața sa – împlinește miercuri 31 de ani-, Andra se va bucura de un cadou extraordinar. Solista și soțul său, Cătălin Măruță se află într-o microvacanță la Budapesta, și se vor număra printre cei care vor asista la un megaconcert pe 23 august, de ziua artistei. "Mergem să-l vedem pe Robbie Williams", a confirmat vedeta.

22 aug. 2017, 07:07
ANDRA a făcut marele anunţ. Bucuria e cu atât mai mare cu cât MINUNEA se va produce chiar de ziua cântăreţei

Escapada la Budapesta a fost „condusă” de câteva spectacole ale artistei românce în nordul țării și cum copiii au rămas în grija bunicilor, solista și vedeta Pro TV și-au luat o mică vacanță în orașul de pe Dunăre. Andra și Cătălin sunt mari admiratori ai artistului britanic și au mai fost la concertele sale, ultimul, în urmă cu doi ani, de la Milano.

Citeşte şi Imagini de colecţie din concediu, Andra danseaza cu fiica ei Eva

Andra își serbează ziua de naștere cu Robbie Williams

23 august rămâne cea mai importantă zi de peste an pentru Andra, cea mai iubită solistă în accepțiunea românilor! Admirabil, mai mult de jumătate din vârsta sa a petrecut-o pe scenă, o muncă grea pentru a-și mulțimii fanii. Tot pe 23 august, se împlinesc nouă ani de la nunta sa cu simpaticul Cătălin Măruță și 12 de când se țese povestea lor, una dintre cele mai sincere poveşti de dragoste din biz-ul autohton. Fericirea și împlinirea sunt contorizate de zeci de succese muzicale, o mare familie, și doi copii frumoși, David și Maria.

Povestea lor de dragoste. Cătălin Măruţă se miră şi astăzi de unde a avut aşa curaj să-i zică „Te iubesc!” Andrei.

„Înainte de tot ce s-a întîmplat între noi ne-a legat o lungă prietenie. Andra a fost la multe emisiuni moderate de mine, perioadă în care nu mi-a trecut prin gând ce ne rezervă soarta”, îşi aduce aminte simpaticul prezentator Pro TV. Cupidon a apărut pe când cei doi se aflau la masă, într-o seară de vară, după o zi în care Cătălin a acceptat rolul stangaci de a intra în pielea iubitului solistei, conform unui scenariu prestabilit.

Citeşte şi ANDRA „le-a luat minţile fanilor”, fotografii la piscină

Cătălin s-a străduit atât de bine să testeze experienţa de a fi apărea într-un videoclip încât, şi astăzi, lepădat de rolul de actor de conjunctură, „joacă” sincer în viaţa frumoasei soliste. „În acea seară, la acea masă, nu ştiam ce ne va rezerva viitorul. Am simţit că, alături de ea, pot fi fericit”, adaugă acesta. Au urmat luni de întâlniri la malul mării, în secret, ca amândoi să fie siguri de aceea ce simt unul pentru celălalt. Punctul hotărâtor a fost vecin cu infarctul pentru Cătălin. În emisiunea sa, în direct Andra i-a urat: „Să te fereşti de dorinţele mele, Măruţă!”, o glumă ce a cusut unul dintre cele mai respectate cupluri ale high life-ului nostru. Au urmat simpatice dovezi de iubire, de pildă un banner legat de un avion inscripţionat cu mesajul „Te iubesc, Andra! La mulţi, ani! Măruţă! „Suntem nişte oameni care se iubesc la fel, iar actul căsătoriei n-a schimbat prea multe în relaţia noastră mai multe decât o fac copiii”, mărturisesc la unison cei doi.