Andra Măruţă, anunţul cu care şi-a luat fanii de pe Facebook prin surprindere

Andra este foarte activă pe paginile sale de socializare, fiind foarte apropiată de fanii ei. Astfel, cântăreaţa a hotărât să le facă acestora o surpriză. 
Iulian Tudor
16 aug. 2016, 10:38
Andra Măruţă, anunţul cu care şi-a luat fanii de pe Facebook prin surprindere

Andra a dorit să recompenseze aprecierea fanilor de pe pagina persoanlă de Facebook cu o vacanţă pe litoralul românesc, la Mamaia.

Citeşte şi I-a explodat tariful. Câţi bani îi aduce Andra lui Cătălin Măruţă acasă după un concert

Cântăreaţa a scris pas cu pas ce trebuie să facă aceia dintre fani care vor să câştige sejurul tuiristic. 

Andra, de-a lungul timpului a fost ţinta unor atacuri ale unor hackeri, aceştia creând nişte conturi false prin care a vrut să înşele lumea. 

Internetul e plin de escroci, iar unii au vrut să profite de imaginea Andrei, o artistă extrem de populară în România și nu numai. Astfel, pe Facebook a fost creată o pagină fake a artistei, „Andra Maruta”, unde printr-un concurs s-ar fi pus la bătaie un smartphone Samsung Galaxy S7 Edge.

La scurt timp, mai mulți bloggeri au descoperit că este vorba de o înșelăciune, iar pagina a fost creată doar pentru Like-uri, astfel că au făcut o anti-campanie masivă, pentru blocarea profilului fake. Și Andra a intervenit, la un moment dat.

Artista a făcut haz de acest caz. A postat pe profilul ei oficial un mesaj care i-a amuzat pe toți, dar și în care i-a rugat pe fani să rămână doar pe pagina originală. „Cu ocazia vechii și unicei mele pagini oficiale Andra, am hotărât să fac un cadou fanilor păcăliți de toate celelalte așa-zise noi pagini ale mele: un telefon Nokia 3310, model 2001, folosit, dar e ca nou. Tot ce trebuie să faceți este să dati UNLIKE celorlalte pagini false cu numele meu, să distribuiți (SHARE) această postare și să fiți mai atenți cu escrocii care încearcă să profite de buna voastră credință. Succes tuturor! Vă pup! Semnat: adevărata Andra!”, a scris Andra Măruţă pe Facebook.

După ce a devenit ţinta escrocilor, Andra a postat pe pagina de Facebook un mesaj pentru fanii ei. Escrocii au promis în numele cântăreţei o maşină şi au reuşit să înşele zeci de mii de oameni. Artista a anunţat că nu-i va lăsa să scape şi va face plângere la poliţie.

Andra a declarat că nu oferă nici o mașină nimănui pe Facebook și că se va adresa Poliției. „O să raportez acest incident celor de la Facebook și la Poliție. Nu e prima dată când mi se întâmplă acest lucru”, a declarat solista. Ea și-a asigurat susținătorii că nu are nici o campanie care vizează atragerea de fani printr-un concurs de acest gen.

Citeşte şi Cătălin Măruţă a făcut anunţul care îi bucură pe toţi fanii. „Sună bine, nu?”

„Cu ocazia deschiderii noii mele pagini am hotărât să fac un cadou fanilor: masina mea pe care nu o mai folosesc, un Mercedes din 2014. Tot ce trebuie să faceţi este să daţi Like paginii, să distribuiţi aceasta postare şi să lăsaţi un comentariu cu «Partikip» (atenție trebuie scris cu k). Succes tuturor! Câştigătorul îl voi anunţa pe 1 August. Vă pup!”, acesta era mesajul, însoţit de fotografia în care solista apare sprijinind un bolid Mercedes second hand, în parcarea unui dealer auto.

Mesajul mincinos s-a rostogolit ca un bulgăre de zăpadă în mediul online. Până să-și dea seama Antonia, postarea strânsese zeci de mii de Like-uri și tot atâția admiratori convinși că se vor alege cu o supermașină. Solista și-a potolit fanii cu un mesaj pe pagina sa reală de Facebook. „Dragii mei, după cum ștțti, aceasta este singura mea pagina de Facebook oficială! Așa că vă rog să nu luați în seamă toate mesajele de pe profile personale sau pagini create care se dau drept mine. Ba mai mult, vă rog să le dați report! Dați REPORT, eu nu am facut și nu voi face niciodată astfel de concursuri! Mulțumesc”, a scris Antonia la mai bine de trei săptămâni de la lansarea în eter a campaniei.

Spynews
Reacția exclusivă a Cristinei Pucean despre imaginile virale pe internet în care apare în tandrețuri cu altcineva decât Bogdan de la Ploiești. Ce spune dansatoarea
Bzi.ro
Veste proastă pentru fanii „Las Fierbinți“! Un mare actor își ia adio de la serial!
Fanatik.ro
Gigantul german care intră pe piața din România. A preluat o fabrică cu sute de angajați
Capital.ro
Ungurii devin stăpâni în Europa. Susținerea este totală pentru Viktor Orban
Playtech.ro
Imagini indecente cu Simona Halep. Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt incendiare
DailyBusiness
Acești români vor primi 5.000 de euro! Ce trebuie să facă pentru acești bani GRATIS
Adevarul
Ucraina a distrus ultima navă purtătoare de rachete staționată în Crimeea
Spynews
Cum arată Erika Isac nemachiată. Artista s-a afișat complet naturală. Cântăreața și-a uimit fanii: „Ce față de inocentă...” / FOTO
Spynews
Ce s-a întâmplat la parastasul de 40 de zile al lui Mădălin, băiatul mort din Olt. Imagini sfâșietoare de la mormântul său: ”Ne-ai distrus” / VIDEO
Evz.ro
Splendoarea de care puțini români știu. Locul care te transpune într-o altă lume
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Cum trăiește, de fapt, acum, Alexandru Tudor. A ales viața monahală, deși nu se poate călugări! Transformarea fizică e incredibilă și e imposibil de recunoscut, la 52 de ani
wowbiz.ro
Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină soț și soție
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan de la Ploiești, fotografiat la locul unui accident grav din Capitală
Playsport.ro
Cazacu, dezvăluiri bombă despre Ramona Olaru. A spus, în sfârșit, ce nu mai zisese niciodată
kanald.ro
Urmărire cu final neașteptat! Un afacerist a intrat cu un Lamborghini într-un stâlp în timp ce urmărea un motociclist care îi furase ceasul în valoare de 40.000 de euro. Ce s-a întâmplat cu hoțul
Capital.ro
Serviciu militar obligatoriu de 6 luni. Lege pentru tinerii între 18 și 26 de ani
StirileBZI
Avertismentul economistului Ionuț Dumitru: „Ne întindem mai mult decât ne este plapuma la împrumuturi!”
Prosport.ro
FOTO. Bomba sexy care s-a iubit cu fiul lui Cristi Borcea continuă să facă ravagii cu imaginile provocatoare cu ea!
stirilekanald.ro
Cât a ajuns să coste roșiile românești în piețe! Românii, în pragul disperării
substantial.ro
Daniel Bană, de la naveta zilnică pentru fotbal la goluri pentru Universitatea Craiova: povestea inspirațională a noii speranțe a fotbalului oltenesc
MediaFlux
Cresc SALARIILE. Angajații care vor primi mai mult cu 10%
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'