Andra, victima unei înşelătorii pe Facebook. Ce a păţit artista

Internetul e plin de escroci, iar unii au vrut să profite de imaginea Andrei, o artistă extrem de populară în România și nu numai. Astfel, pe Facebook a fost creată o pagină fake a artistei, "Andra Maruta", unde printr-un concurs s-ar fi pus la bătaie un smartphone Samsung Galaxy S7 Edge.

23 mart. 2016, 12:38

La scurt timp, mai mulți bloggeri au descoperit că este vorba de o înșelăciune, iar pagina a fost creată doar pentru Like-uri, astfel că au făcut o anti-campanie masivă, pentru blocarea profilului fake, scrie kankan.md. Și Andra a intervenit, la un moment dat.

Citeşte şi Cătălin Măruţă, îndrăgostit lulea de Andra. Ce declaraţie i-a făcut soţiei sale

Artista a făcut haz de acest caz. A postat pe profilul ei oficial un mesaj care i-a amuzat pe toți, dar și în care i-a rugat pe fani să rămână doar pe pagina originală. „Cu ocazia vechii și unicei mele pagini oficiale Andra, am hotărât să fac un cadou fanilor păcăliți de toate celelalte așa-zise noi pagini ale mele: un telefon Nokia 3310, model 2001, folosit, dar e ca nou. Tot ce trebuie să faceți este să dati UNLIKE celorlalte pagini false cu numele meu, să distribuiți (SHARE) această postare și să fiți mai atenți cu escrocii care încearcă să profite de buna voastră credință. Succes tuturor! Vă pup! Semnat: adevărata Andra!”, a scris Andra Măruţă pe Facebook.