Andreea Bănică a agresat o femeie în parcare. Ce a enervat-o pe solistă

Andreea Bănică e o familistă convinsă. Este cu Lucian Mitrea încă din adolescență și împreună au doi copii. În showbiz nu s-a implicat în scandaluri, dar asta nu înseamnă că nu "ia foc" atunci când este jignită în vreun fel.

23 feb. 2017, 08:25
Andreea Bănică a agresat o femeie în parcare. Ce a enervat-o pe solistă

Artista a povestit un episod din trecut, în care s-a simțit extrem de jignită de o femeie care, pe deasupra, a și blocat-o cu mașina în parcarea unui mall, scrie click.ro. Andreea nu a rămas indiferentă și a acționat conform primului impuls. 

Citeşte şi Telefonul Andreei Bănică a ajuns pe mâinile cui nu trebuie. Ce au găsit fanii pe Facebook-ul artistei

„M-am păruit de multe ori cu alte femei. M-am bătut şi cu bărbaţi. Eram într-un magazin celebru din Bucureşti. Am parcat maşina regulamentar. Am plecat în magazin şi m-am întors când s-a închis magazinul. Am văzut în spatele meu parcată o altă maşină. Am stat 10-15-20 de minute. Mă blocase. Am început să claxonez. A ieşit în gura mare şi a început să înjure de mama. Părinţii mei sunt decedaţi. Atât mi-a trebuit! Am văzut negru în fața ochilor. M-am dus şi mi-am băgat mâna în părul ei instant. Şi-a luat maşina după ce ne-am păruit”, a declarat Andreea Bănică.