Andreea Esca, fotografiată la piscină fără sutien FOTO

Prezentatoarea de televiziune arăta ca un băiețel în urmă cu mulți-mulți ani. Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri din țara noastră.

22 sept. 2017, 10:39

vedeta este căsătorită din anul 2000 cu omul de afaceri Alexandre Eram, împreună cu care are doi copii, Alexia și Aris, scrie libertatea.ro.

Citeşte şi Andreea Esca a ieşit la căutat de „comori”. Ce locaţie au ales FOTO

Prezentatoarea de televiziune a primit, de la unul dintre profesorii pe care i-a avut la școală, dpouă fotografii care datează din urmă cu peste trei decenii. La acea vreme, Andreea Esca arăta mai degrabă ca un băiețel, cu părul tuns

„Mi-am petrecut copilăria cu Toader, Costea și Craciun. Mergeam la școală și la antrenamente, în cantonamente și la zile de naștere, chiar eram o echipă! Costea a fost și colegul meu de bancă încă din prima zi de școală. Sunt așa de fericită că profesorul nostru de înot a mai găsit poze vechi de peste 30 de ani!

Citeşte şi Andreea Esca, anunţ de ultimă oră. „M-am gândit să…”

Mi-ați făcut ziua frumoasă Dom’ Profesor. Iar pe voi, băieți, abia aștept să vă revăd duminică!!!!!! P.S. Știu că vă întrebați care e Andreea în poză???”, a spus Andreea Esca, care este ușor de recunoscut în imagine grație celebrului zâmbet pe care nu și l-a pierdut de-a lungul anilor.