Andreea Esca a lipsit în premieră de la pupitrul ştirilor PRO TV. Ce s-a întâmplat

Stirista nu a putut fi prezenta la pupitrul Stirilor ProTV de la ora 19.00 ea fiind inlocuita de colega ei Oana Andoni. Vedeta TV se afla inca in New York, ea fiind blocata in aeroportul JFK din cauza zapezii care a paralizat SUA. Drept urmare jurnalista nu a putut sa paraseasca America din cauza ninsorii abundente care s-a abatut in aceste zile asupra Statelor Unite.
Alina Costache
03 ian. 2014, 18:53
Andreea Esca a lipsit în premieră de la pupitrul ştirilor PRO TV. Ce s-a întâmplat

„Toata lumea a stat si a indurat prin avioane cateva ore, in speranta ca vor putea pleca, dar era absolut imposibil, pentru ca zapada se punea de fiecare data pe aripi. Comandantul aeronavei Air France, in care eram noi, ne-a spus la un moment dat foarte simpatic ca prefera sa nu plecam, cu toate ca stie ca ne-a suparat atatea ore, decat sa ajunga un subiect la stiri”, a povestit Andreea Esca, printr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor PRO TV, vineri seara.

Aeroportul internaţional JFK din New York şi-a suspendat zborurile, vineri dimineaţa, din cauza furtunii de zăpadă care afectează nord-estul Statelor Unite, iar şcolile şi tribunalele newyorkeze au rămas închise.

Aeroportul internaţional JFK din New York s-a redeschis vineri la amiază, după ce a fost închis timp de trei ore din cauza furtunii care a afectat nord-estul Statelor Unite în cursul nopţii.

„O pistă este deschisă acum. Zborurile se reiau”, a anunţat Autoritatea Portuară a New York şi New Jersey, care administrează cele trei aeroporturi newyorkeze JFK, LaGuardia şi Newark.

Vineri dimineaţă, aproximativ 800 de zboruri au fost suspendate, iar aproximativ 200 întârziate, în cele trei aeroporturi, potrivit site-ului specializat Flightaware.com.

New York-ul era acoperit vineri de un strat gros de zăpadă, iar temperaturile au coborât până la minus 11 grade Celsius. ONU şi-a suspendat, de asemenea, activităţile pentru această zi.

Noul primar Bill de Blasio le-a recomandat newyorkezilor să rămână acasă.

„Furtuna rămâne periculoasă. Va fi foarte frig astăzi, iar newyorkezii trebuie să fie extrem de prudenţi afară”, a declarat el. „Cel mai bun lucru pe care îl pot face este să nu folosească drumurile, pentru a putea deszăpezi, şi să se asigure că persoanele în vârstă şi vecinii vulnerabili nu au nevoie de ajutor”, a adăugat el.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
S-a rupt lanțul de iubire între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță! „Când cineva îți dă timpul lui, dăruiște și tu!”
Fanatik.ro
Singurul cuvânt din limba română care conține toate vocalele. E folosit des în multe conversații, dar puține persoane observă asta
Capital.ro
România a pierdut un înger. Marea DOAMNĂ s-a stins. A lăsat în urmă un gol imens
Playtech.ro
ULTIMA ORĂ! Radu Mazăre A IEȘIT DIN ÎNCHISOARE. Unde se află acum fostul primar
DailyBusiness
Vrei să pleci în vacanță cu doar 400 de euro cazare și zbor? Iată ofertele unice
Adevarul
EXCLUSIV Caracatița gunoaielor reciclate fictiv. Afaceriști mână-n mână cu autoritățile statului la un depozit de deșeuri
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
3 zodii care trec foarte repede peste despărțire. Își găsesc alt partener imediat
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Mama fostei campioane olimpice la gimnastică a murit duminică într-un accident rutier
Cancan.ro
BREAKING | Radu Mazăre, eliberat din închisoare! Decizia este definitivă
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
EXCLUSIV: Cât costă o masă de șase persoane într-un restaurant din Londra. Prețurile sunt la fel ca în București
Capital.ro
Adio, maestre! S-a stins o mare stea. Este doliu în lumea muzicii
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
stirilekanald.ro
Armata, din nou obligatorie? Ce se întâmplă dacă cineva îl refuză: „Un viitor mai periculos”
substantial.ro
Cum să crești și să îngrijești orhideea fluture acasă: îngrășăminte naturale și sfaturi de la un florar profesionist
MediaFlux
LOVITURĂ FINALĂ pentru UNGARIA! Decizie bombă la nivel UE
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'