Andreea Mantea, luată la rost de internauţi. Ce i-a contrariat pe aceştia

Andreea Mantea și-a pus în cap o parte din prietenii virtuali după ce a publicat pe Facebook o poză cu fiul ei, David. Prezentatoarea WowBiz și-a pozat micuțul la bustul gol, însă admiratorii ei au observat un detaliu stânjenitor. David încă poartă scutece.

18 iun. 2017, 13:02

David a împlinit de curând doi anișori. Chiar și așa, micuțul încă poartă pampers, lucru care i-a deranjat pe unuii prieteni virtuali ai prezentatoarei.

La bustul gol, încălțat cu papucii mamei și cu căștile pe urechi, David pare un mic îngeraș. Scutecul care se vede pe sub pantalonii scurți a fost subiect de discută la comentariile fotografiei, mulți fiind de părere că este mult prea mare pentru a-l mai purta.

Citeşte şi Andreea Marin a revenit la PRIMA IUBIRE. „După mai bine de 15 ani…”

„Hei, dă-i pampersul jos! Așa băiat mare stă cu pampers”, „Jos pampersul! Rușine, rușine..” sau „Dă jos pampersul, băiete” sunt câteva dintre comentariile internauților care sunt de părere că lui David i-a trecut vremea de purtat scutece.

Chiar și așa, micuțul David a primit o mulțime de complimente, majoritatea admițând că este un copil cuminte și frumos, după cum îl laudă și mama sa, Andreea Mantea.