ANDREEA MANTEA şi COVE, din nou împreună. Fotografia care i-a dat de gol

Andreea Mantea a prezentat alături de Cove, emisiuni care a fost pe placul românilor şi le urmăreau de fiecare dată cu mult drag. Cei doi au făcut o treabă foarte bună împreună, oamenii îi îndrăgesc şi apreciază ceea ce au realizat atât împreună, cât şi separat.

22 feb. 2017, 12:11
ANDREEA MANTEA şi COVE, din nou împreună. Fotografia care i-a dat de gol

Fanii acestora au avut parte de o surpriză plăcută, atunci când s-au întâlnit la un eveniment monden, iar Andreea a postat pe pagina de Facebook o fotografie cu ei doi. „Revedere dragă”, a specificat vedeta la descrierea fotografiei, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Andreea Mantea a recunoscut că are iubit, iar acum ne arată porumbelul. Ce înseamnă gestul ei

Imaginea a stârnit amintiri frumoase prietenilor virtuali şi le-au lăsat foarte multe mesaje. „Ce echipă bună făceaţi/ Împreună faceţi o echipă perfectă”, sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Andreea Mantea este o mămică dedicată fiului ei, alături de care petrece tot timpul liber. Bruneta a mărturisit că micuţul David este un „ştrumf terorist”. Bruneta a dat uitării vremurile în care distracţia era prioritatea ei şi, acum, se dedică total fiului ei, David. Bruneta îşi petrece alături de băieţel tot timpul liber şi pare mai fericită ca niciodată.