Andreea Marin, liberă de CONTRACT. „Zâna” aşteaptă OFERTE

Andreea Marin a încheiat contractul exclusiv cu un post de televiziune, unde a fost jurat într-un consurs de dans. "Zâna" aşteaptă acum oferte de la alte televiziuni, însă din păcate pentru ea acestea lipsesc cu desăvârşire.

30 nov. 2017, 15:49
Andreea Marin, liberă de CONTRACT. „Zâna” aşteaptă OFERTE

Andreea Marin a încheiat colaborarea cu trustul respectiv, dovadă că, la filmările pentru petrecerea aniversară a postului, a fost singura absentă. Toate celelalte vedete, care au ștate vechi în trust sau care prezintă vreo emisiune din noua grilă s-au distrat pe cinste, urmând ca, pe 1 decembrie, atunci când postul va împlini 22 de ani de la prima emisie, să încingă din nou o petrecere, scrie Libertatea.

Andreea Marin, transmisiune directă din toaletă VIDEO

Andreea Marin a participat alături de Mihaela Rădulescu într-un show de dans. Așa cum era de așteptat, cele două în același loc au adus audiență postului, mai ales că niciuna dintre ele nu s-a abținut din comentarii la adresa celeilalte.

După terminarea show-ului, Andreea Marin a continuat să fie prezentă la evenimentele din trust, chiar și la cel de lansare de grilă de la începutul toamnei, însă o dată cu expirarea contractului de exclusivitate a preferat să se concentreze doar pe propriile proiecte.