Andreea Marin, mesaj emoţionant pentru mama ei VIDEO

Andreea Marin a apărut într-un scurt metraj al unui interpret basarabean de muzică, Ionel Istrati. Filmuleţul se numeşte "Dor de mamă", iar Andreea Marin a interpretat un rol emoţionant.

14 dec. 2014, 10:06
Andreea Marin, mesaj emoţionant pentru mama ei VIDEO

Andreea Marin şi-a exprimat, pe contul personal de Facebook, bucuria de a lua parte la proiectul artistului basarabean Ionel Istrati. „E o bucurie să vă împărtăşesc această realizare de suflet! Rolul meu a fost unul atât de profund legat de istoria mea personală… Priveşte, asculta, simte!„, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Scenariul filmului vorbeşte despre soarta fraţilor rămaşi orfani după decesul părinţilor, preluaţi de orfelinate şi despărţiţi apoi, în momentul adopţiei. Andreea Marin joaca rolul mamei a doi fraţi, de care moartea avea sa îi despartă.

O mână de artişti cu har din Moldova de dincolo de Prut, cu toţii cunoscând, într-un fel sau altul, dorul şi depărtarea de mamă, s-au gândit să ducă visul acestui copil mai departe şi să-l transforme în mesaj, de la inimă, la inimă, dincolo de timp, de hotare, de fapte…„, a adăugat Andreea Marin.

Citeşte şi  Andreea Marin a dezvăluit cel mai ascuns secret al său. Prin ce coşmar a trecut vedeta