Anunţ BOMBĂ în SHOWBIZ. Andreea Marin se va căsători cu un bărbat MAI TÂNĂR

Andreea Marin abia a divorţat de fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, dar este, deja, ținta unor discuții și presupuneri cu privire la viața ei amoroasă.

23 feb. 2017, 14:58
Anunţ BOMBĂ în SHOWBIZ. Andreea Marin se va căsători cu un bărbat MAI TÂNĂR

Andreea Marin își va reface viața un un alt bărbat, mai tânăr, dar, de data aceasta, român ca naționalitate, susţine prezicătoarea Carmen Harra, potrivit Spynews.ro.

Tuncay Ozturk îşi reface deja viaţa? Mesajul cu subînţeles transmis de soţul Andreei Marin

„Andreea Marin va avea curajul să se căsătorească! Ea a avut curaj, a avut curaj și cu al doilea divorț și o să aibă curaj și în continuare. Curajul nu îi lipsește și cred că e o eternă optimistă. Ea este o splendoare de om, un om dormic mereu de ceva nou, de ceva minunat. Eu, categoric, o văd cu cineva care și de data asta va fi mai tânăr fiindcă are prezența asta, atât de fenomenală, încât atrage mereu oameni care sunt mai mici în vârstă. Nu că ar fi ceva rău în asta”, spune Carmen Harra.

„Dar o văd că își găsește pe altcineva și va fi fericită, va fi mai bine decât cu turcul. Va fi un român… Și va fi o relație mai solidă, pentru că aici a fost și o prăpastie în comunicarea lor, incât au vorbit engleza, a mai spus Carmen Harra.