Andreea Tonciu, ultimele pregătiri înainte de nuntă. Cum arată cu o săptămână înainte de marele eveniment FOTO

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu numără zilele până când se vor cununa în fața lui Dumnezeu, iar până atunci se bucură unul de celălalt și continuă cu pregătirile de nuntă.

27 aug. 2016, 08:39

Cei doi au ales ca aseară să iasă puțin în oraș, mai ales că fetița lor le ocupă tot timpul și trebuie să aibă și un moment pentru ei, scrie spynews.ro.

Citeşte şi ANDREEA TONCIU a făcut anunţul la doar două luni de la naştere: „A început numărătoarea inversă…”

Deși a născut acum mai puțin de trei luni, Andreea și-a revenit complet după naștere, iar acest lucru se vede de la o poștă.

Fosta asistentă „păcătoasă” a ales o pereche de pantaloni negri, o cămașă și o pereche de sandale pentru ieșirea în oraș, iar soțul ei a completat-o. Daniel s-a îmbrăcat cu o cămașă înflorată și o pereche de pantaloni albi.

„Vă iubesc, frumoșilor”, i-au transmis prietenii Andreei și lui Daniel.

Citeşte şi Andreea Tonciu s-a răzgândit în toiul pregătirilor de nuntă. Răsturnare neaşteptată de situaţie

S-a căsătorit civil și are o fetiță

Pe 8 iunie 2016, Andreea Tonciu a născut la o maternitate privată din Capitală o fetiță perfect sănătoasă, pe care o cheamă Rebecca. Ea şi-a găsit liniştea în braţele unui tânăr pe nume Daniel Niculescu. Cei doi au atras toate privirile pentru prima dată, la petrecerea de nuntă a Sânzianei. În noiembrie 2015, aceasta a anunţat că este însărcinată şi vor avea o fetiţă, iar la începutul lunii februarie au devenit soț și soție la Starea Civilă.