Angajări pe salarii de peste 1.200 euro în Spania. Trebuie doar să fii harnică şi dispusă la efort fizic

O firmă de plasare de forţă de muncă în străinătate caută 200 de românce dispuse să culeagă căpşuni în Spania pe salarii cuprinse între 1.200 euro şi 1.500 euro pe lună. Iată condiţiile de eligibilitate impuse de angajatori pentru aceste locuri de muncă. Consultă oferta de muncă în străinătate cu care sunt ofertaţi românii în această perioadă. 

RomaniaTV.net
28 mart. 2016, 07:30
Angajări pe salarii de peste 1.200 euro în Spania. Trebuie doar să fii harnică şi dispusă la efort fizic

Oferta de muncă în străinătate 

O firma de plasare de forţă de muncă în străinătate caută 200 de femei cu vârste cuprinse între 18 ani şi 48 ani, pentru cules căpşuni în provincia Huelva din sud-vestul Spaniei.
Candidata potrivita pentru acest post are condiţie fizică foarte bună şi disponibilitate la efort prelungit. Nu trebuie să cunoşti limba spaniolă ca să fii selectată pentru acest post.
Candidatele sunt ofertate cu salarii cuprinse între 1.200 euro şi 1.500 euro pe lună pe contracte de muncă, ora suplimentară se plăteşte cu 5 euro net, cazarea este asigurată de angajator.
Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici.

O firmă angajează şoferi camioane de 40 de tone în spaţiul comunitar. Candidaţii sunt ofertaţi cu venituri nete cuprinse între 1.900 euro şi 2.100 euro pe lună.
Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa aici.

O firmă de plasare recrutează pentru un angajator din străinătate 50 de oameni pe postul de tubulator industrie micro electronică şi farmaceutică.
Te califici pentru acest post dacă ai experienţă pe poziţia de tubulator, pentru execuţia instalaţiilor din industria micro electronică şi farmaceutică.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii de până la 4.000 euro pe lună, angajatorul le asigură cazarea, transportul la locul de muncă şi masa de prânz.
Informaţii complete despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat aici.