ANI: Diferenţă de peste 100.000 de euro între venituri şi avere în cazul unui fost deputat liberal

Agenţia Naţională de Integritate a constatat o dofernţă nejustificată de peste 100.000 de euro între avere şi veniturile obţinute în cazul unui fost deputat PNL din legislatura 2008 - 2012.

21 nov. 2017, 07:46
ANI: Diferenţă de peste 100.000 de euro între venituri şi avere în cazul unui fost deputat liberal

„Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 470.476 lei (echivalentul a 111.675 euro), între averea dobândită şi veniturile realizate de către Leşe Doru Braşoan în perioada exercitării mandatului de parlamentar 2008 – 2012. Având în vedere cele de mai sus, Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Cluj, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate în perioada exercitării funcţiei de către Leşe Doru Braşoan”, anunţă ANI.

Fostul, parlamentar a fost informat în legătură cu declanşarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiază -de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris – precum şi despre existenţa diferenţelor semnificative. 

Fostul deputat a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.