Antrenor demis după ce echipa sa a câştigat cu 25-0. Care a fost explicaţia şefilor

Antrenorul unei echipe de copii din Spania, care a câștigat un meci cu 25-0, a fost demis pentru că succesul nu a fost în ”conformitate cu spiritul jocului”. 

16 iun. 2017, 05:34
Antrenor demis după ce echipa sa a câştigat cu 25-0. Care a fost explicaţia şefilor

Echipa sub 11 ani a clubului Serranos B s-a impus cu 25-0 în fața formației similare a lui Benicalap C. După meci, antrenorul învingătoarei a fost dat afară. „Noi încurajăm respectul pentru adversar. După acest rezultat, am decis că antrenorul trebuie să plece„, a declarat Pablo Alcaide, unul dintre oamenii care sprijină echipa, pentru El Pais.

Antrenorul s-a apărat însă și chiar și-a angajat un avocat care a spus că tehnicianul le-a cerut jucătorilor să pună presiune doar în jumătatea proprie, dar „adversarii au continuat să atace și au lăsat spații”.

Pentur Benicalap C, acesta a fost ultimul meci al sezonului. Echipa a încheiat campionatul pe ultimul loc, cu zero puncte și cu 247 de goluri primite în 30 de meciuri. El Pais mai scrie că astfel de scoruri nu sunt neobișnuite în fotbalul juvenil spaniol, dar multe dintre cluburi nu mai contabilizează numărul golurilor după ce trec de zece.