Antrenorul Kazahstanului, după înfrângerea cu România: Am fost depăşiţi la capitolul tehnic

Selecționerul echipei naționale de fotbal a Kazahstanului, Aleksandr Borodiuk, a declarat, joi seara, după înfrângerea cu 3-1 în fața României, că jucătorii adverși i-au depășit pe elevii săi la capitolul tehnic. 

06 oct. 2017, 05:52
Antrenorul Kazahstanului, după înfrângerea cu România: Am fost depăşiţi la capitolul tehnic

România a fost azi mai rapidă, iar noi nu am reușit să menținem același ritm până la finalul celor 90 de minute. Nu vreau să fac o comparație între România cu Daum și cu noul antrenor, însă am remarcat la jucătorii români o motivație mai puternică în această seară. Jucătorii români ne-au depășit la capitolul tehnic în acest meci. Din punct de vedere tehnic și tactic cedăm în fața echipelor europene, trebuie să remediem aceste lucruri„, a spus Borodiuk.

La modul general pot spune că am jucat destul de bine. Am făcut însă câteva greșeli individuale. Din cauza acestor erori am primit și golurile, însă, repet, jocul nostru de azi a avut și momente bune. Remarc evoluția lui Baurijan Turisbek, care a și marcat, dar nu doresc să fac comentarii despre ceilalți jucători„, a adăugat selecționerul Kazahstanului.

Echipa națională de fotbal a României a învins formația Kazahstanului cu scorul de 3-1 (2-0), joi seara, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, în Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, la meciul de debut al lui Cosmin Contra ca selecționer al echipei României.

Duminică, 8 octombrie, de la ora 19,00, pe stadionul Parken din Copenhaga, România, care nu mai are nicio șansă de calificare, va întâlni reprezentativa Danemarcei, în ultimul său meci din cadrul Grupei E a preliminariilor CM 2018.