Anunţ trist făcut de Jorge în legătură cu fiica sa: „Inima mea o ia razna! Ultima întâlnire…”

Fosta soţie a lui Jorge trăieşte visul american de câteva luni, iar schimbările din viaţa Alinei Laufer îi dau peste cap planurile cântăreţului. Vedeta a aflat că şi fiica lui urmează să plece la mama ei, iar mutarea nu este deloc pe gustul lui. El s-a plâns apropiaţilor că îi este foarte greu să se gândească la momentul despărţirii, care se apropie cu paşi repezi.

15 aug. 2018, 14:51
Anunţ trist făcut de Jorge în legătură cu fiica sa: „Inima mea o ia razna! Ultima întâlnire…”

Jorge a primit o veste care l-a luat prin surprindere de la fosta lui soţie, Alina Laufer. Blonda s-a stabilit în Statele Unite ale Americii cu actualul ei soţ, politicianul Ilan Laufer, destinaţie unde va pleca luna viitoare şi fiica ei Karina, pe care o are din mariajul cu artistul.

Alina Laufer declara că fetiţa urmează să fie înscrisă la o școală de stat din America, Miami. Alina s-a mutat în America pentru proiectul actualului soț, omul de afaceri și fostul ministru Ilan Laufer.

Jorge și-a anunțat şi el fanii despre plecarea fiicei lui în America, aceasta urmând să stea cu mama ei, Alina Laufer și actualul partener.

„Inima mea o ia razna. Ultima întâlnire înainte să se mute Karina în Miami. Dă un mesaj cu inimioară ca să ne fie mai ușor. Karina, te iubesc”, este mesajul transmis de Jorge pe contul său de socializare.

Fanii au reacționat imediat, trimițându-i lui Jorge mesaje de încurajare pline de afecțiune.

Alina Laufer, fosta soţie a lui Jorge, este de 5 ani căsătorită cu afaceristul Ilan Laufer. Alina a anunţat că părăseşte definitiv România şi se mută în Statele Unite ale Americii, la Miami. Fostul ministru în Guvernul Tudose, Ilan Laufer, nu va pleca singur, ci însoţit de soţia sa, Alina Laufer, fostă vedetă de la Kanal D şi fiica blondei.

Jorge şi-a refăcut şi el viaţa amoroasă după despărţirea de Alina. Acum este căsătorit cu Ramona cu care are un băieţel, David.