Apă plată, materiale antiderapante şi asigurări de călătorie de 50.000 de lei pentru senatori

Senatul achiziţionează apă plată în sistem dozator, materiale antiderapante şi asigurări de călătorie în valoare de 50.000 de lei, conform cererilor de ofertă publicate joi pe site-ul oficial al instituţiei.

19 ian. 2017, 09:32
Apă plată, materiale antiderapante şi asigurări de călătorie de 50.000 de lei pentru senatori

„Senatul Romaniei intenţionează să achiziţioneze pentru anul 2017, 180 bidoane a câte 19 litri de apă plată în sistem dozator. Ofertantul are obligaţia de a pune la dispoziţia beneficiarului pe toată perioada de derulare a contractului, fără costuri suplimentare, două dozatoare water cooler noi şi nefolosite. Produsele ofertate trebuie sa contina descriere tehnica, iar oferta trebuie sa fie insotita de buletin de analiza de data recenta. Livrarea se va face lunar, pe baza de comanda la sediul Senatului României, furnizorul având obligaţia de a asigura transportul”, este unul dintre anunţurile publicate de Senat.

De asemenea, Senatul solicită oferte şi pentru achiziţia de materiale antiderapante. Conform anunţului, instituţia aşteaptă o ofertă de preţ pentru 2.000 de kilograme de clorură de magneziu şi 2.000 de kilograme de sare grunjoasă.

Senatorii urmează să încheie şi un contract de servicii de asigurare de călătorie. Suma pe care instituţia o pune la dispoziţie până la finele anului 2017 este de 50.000 de lei.

„Senatul României intenţionează să încheie un contract de servicii de asigurare contra accidentelor şi asigurare de sănătate (asigurare medicala de calatorie) în funcţie de necesităţi, pentru demnitarii, salariaţii şi/sau delegaţii autorităţii contractante, precum şi salariaţii altor instituţii care însoţesc delegaţii ale Senatului României. Asiguratorul trebuie să presteze servicii de asigurare de înaltă calitate pentru a asigura participanţii delegaţiilor la acţiunii de relaţii internaţionale în ceea ce priveşte anumite riscuri, cum ar fi: boală, accident, deces”, se spune într-un anunţ al Senatului.