Apartamentele au coborât şi la 650 de euro metrul pătrat în Bucureşti. Vezi cele mai convenabile oferte

RomaniaTV.net a făcut o incursiune pe site-urile de vânzare apartamente şi vă expune cele mai ieftine oferte de apartamente vechi din cele mai importante cartiere din Capitală. Oferte convenabile din punct de vedere al preţului se regăsesc în mai toate cartierele bucureştene, după cinci şase ani de criză financiară. De asemenea, proprietarii care vor accesa cele mai ieftine anunţuri de pe site-urile specializate în vânzări imobiliare vor constata că marea majoritate a locuinţelor sunt situate de regulă la ultimele etaje ale blocurilor.

26 iun. 2014, 08:52
Apartamentele au coborât şi la 650 de euro metrul pătrat în Bucureşti. Vezi cele mai convenabile oferte

Cea mai ieftină ofertă de apartament vechi de pe imobiliare.ro la unităţile de două camere din cartierul 13 septembrie este de 48000 de euro. Apartamentul se află în zona Prosper, are 53 de metri pătraţi şi se află la ultimul etal al blocului, respectiv etajl 10. „Apartamentul dispune de imbunatatiri : usa metalica, geamuri termopan, parchet, gresie, aer conditionat. Balconul este inchis cu cornier, blocul urmand sa intre in reabilitare termica”, scrie proprietarul în anunţul de vânzare.

Pe tocmai.ro, cea mai ieftină ofertă pentru un apartament situat în cartierul 13 septembrie este de 37900 de euro. „Apartamentul este decomandat, are 38 de mp, balcon, etaj 9/ 10, contorizat, imbunatatiri, acte”, scrie proprietarul. 

Apartamente de două camere în Drumul Taberei

În drumul Taberei, cea mai atractivă ofertă pentru apartamentele de două camere este a unui proprietar care solicită pentru imobilul oferit spre vânzare 23600 de euro. Oferta este postată de imobiliare.ro. „Apartament cu 2 camere in suprafata de 36 de mp, situat la etajul 8 al unui imobil de tip P+10E, Bucuresti, str. Prelungirea Ghencea”, este anunţul proprietarului. Pe tocmai.ro, cel mai ieftin apartament din Drumul Taberei are un preţ de 39000 de euro. Apartamentul are o suprafaţă de 55 de metri pătraţi, este renovat, este dotat cu uşă termopan, usa metalica, gresie, faianta, 2 aparate de aer conditionat. De asemenea, apartamentul este situat şa etajul 10 al blocului. 

 Apartamente în Moşilor

Cea mai convenabilă ofertă de pe imobiliare.ro din cartierul Moşilor pentru un apartament de două camere este de 43000 de euro. Apartamentul are o suprafaţă de 57 de metri pătraţi şi are finisaje moderne, situându-se la etaju 5/7 al clădirii.

 Pe tocmai.ro, oferta care sună cel mai bine din punct de vedere al preţului este de 31000 pentru un apartament de două camere. „Vand apartament 2 camere, Mosilor, proprietate, termopane, gresie, faianta, parchet, usa metalica, aer conditionat, centrala cu calorifere, nemobilat, pod, acces rapid mijloace de transport, ideal pentru inchiriere”, îmbie proprietarul eventualii cumpărători. Unitatea locativă este situată la etajul 3 a clădirii. 

Apartamente în Crângaşi

În acest cartier, pe imobiliare.ro, un apartament de două camere poate fi cumpărat şi cu 40000 de euro, acesta fiind preţul solicitat de către un proprietar. Apartamentul are 50 de metri pătraţi şi are finisaje moderne. De asemenea, apartamentul este situat la etajul 4 al blocului, ultimul de altfel. O ofertă mai convenabilă pentru un apartament de două camere se regăseşte pe tocmai.ro, respectiv 30000 de euro. „Oferta vanzare apartament 2 camere decomandat situat in apropiere de Piata Crangasi, confort 2, suprafata 32 mp, etaj 4/ 4. Anul constructiei blocului este 1976. Apartamentul dispune de centrala proprie, oferind o intretinere mai mica si o independenta a cheltuielilor. Dispune de parcare proprie platita de la ADP. Apartamentul a fost renovat recent si dispune de imbunatatiri. Urgent!”, a scris proprietarul pe site.

Preţuri în Berceni

În cartierul Berceni, cel mai ieftin anunţ de pe imobiliare.ro pentru un apartament de două camere este de 23000 de euro. Apartamentul este nedecomandat, are 31 de meitri pătraţi şi este la parterul unui bloc de 4 etaje. În anunţ, proprietarul recunoaşte că apartamentul necesită renovare. Pe tocmai.ro, un proprietar soliocită pe un apartament de două camere 45000 de euro. Apartamentul este decomandat, este de asemenea vândut complet mobilat şi utilat. În plus, proprietarul scrie că apartamentul are centrală proprie, loc de parcare şi balconul închis.

Preţuri la apartamente în cartierul de fiţe

Cea mai ieftină ofertă pentru un apartament de două camere în Dorobanţi, potrivit imobiluiare.ro, este de 45000 de euro. Apartamentul are 46 de metri pătrţi şi este situat la etajul 5 al blocului. „Apartamentul se vinde mobilat, utilat , cu centrală-încalzire proprie, AC”, a scris agenţia care se ocupă de vânzarea locuinţei. Pe site-ul tocmai.ro cea mai iaftină în cartierul Dorobanţi este de 69500 de euro pentru un apartament de două camere. „Dorobanti, vânzare 2 camere, confort I, decomandat, etaj 5/ 8, construcţie 1984, suprafaţă totală de 60 mp, renovat, MOBILAT, bloc reabilitat”, scrie proprietarul apartamentului.