Aproape 7.000 de români îl susţin pe Facebook pe locotenentul Gheorghe

Tânărul de doar 27 de ani care a apărut luni seară în Piaţa Universităţii îmbrăcat în uniformă militară a atras un val de simpatie pe internet.  În nici 24 de ore, pe Facebook au apărut cel puţin 20 de pagini de susţinere pentru locotenentul  Alexandru Gheorghe.

RomaniaTV.net
24 ian. 2012, 12:50
Aproape 7.000 de români îl susţin pe Facebook pe locotenentul Gheorghe

Alexandru Gheorghe, tânărul militar de la Câmpia Turzii, a adunat, în cele 20 de pagini de Facebook, 6.869 de fani. „Tot respectul domnule locotenent. Ceea ce dumneavoastră aţi făcut aseară sper să fie doar vârful icebergului şi fie ca tot mai mulţi colegi de-ai d-voastră să vă urmeze exemplul plin de curaj şi patriotism, pentru ca cei ce au ieşit în stradă în toată ţara să poată spune liniştiţi Armata e cu noi!. Respectele mele!”, scrie pe una dintre pagini, un susţinător al miliatrului.

Alţii nu ezită să critice atitudinea lui Gheorghe. „Iresponsabilitate cum rar mai vezi, greşeală impardonabilă! S-a folosit de uniformă pentru a ieşi în evidenţă. Fără uniformă ar fi fost unul ca  toţi ceilalţi. Unde ţi-e deontologia profesională domnule?????!!!”

Trecutul lui Gheorghe dezvăluie un profil de protestatar. Anul trecut, Alexandru Gheorghe a depus o petiţie către Statul Major General în care reclama excesul de ofiţeri promovaţi pe filieră indirectă, potrivt businessmagazin.ro.