Arpad Paszkany părăseşte CFR Cluj

CFR Cluj vrea să profite de situaţia delicată de la Dinamo, care n-a primit licenţa pentru Europa League. Ardelenii au anunţat miercuri într-o conferinţă de presă că sînt gata de a lua locul "cîinilor" pe plan internaţional.

22 mai 2014, 11:22
Arpad Paszkany părăseşte CFR Cluj

„În acest sezon nu ne-am atins obiectivul, dar sperăm ca în sezonul viitor să realizăm ceea ce ne dorim. Aseară am primit o formulare de la FRF şi ne-am înscris pentru a participa în Europa League. Nu ne retragem, nu intrăm în insolvenţă. Ba dimpotrivă, am venit cu un mesaj pozitiv. Vrem să ridicăm clubul la nivelul la care a fost. Sigur că nu ne mai permite acelaşi buget ca în alţi ani. Va trebui să redimensionăm bugetul, dar fără să scădem performanţa. Vrem să aducem jucători buni”, a declarat preşedintele Iuliu Mureşan.

Citeşte şi Flavius Stoican, REACŢIE ULUITOARE după ce Dinamo a fost EXCLUSĂ din Europa

Pleacă 8, aducem de afară”

Oficialul celor de la CFR a dezvăluit că vor pleca din Gruia 8 jucători, dintre care 3 nume importante: „Maah şi Gabionetta au plecat deja. Cu primul am reziliat contractul, iar Gabionetta era împrumutat. Chanturia pleacă la Verona, am semnat actul de transfer.

Citeşte şi Stoican ŞOCHEAZĂ după Dinamo-CFR 0-3. „La anul putem să luăm TITLUL!”

Arpad Paszkany a dezvăluit că nu mai e oficial patron al clubului CFR Cluj.

„Sperăm că participarea în Europa League va atrage un investitor puternic, care să se implice financiar. Începând din ianuarie 2014 eu mi-am cedat acţiunile unui grup de firme care să asigure participarea clubului în cupele europene. Eu am cesionat acţiunile pe baza unor promisiuni contractuale din partea firmelor că vor asigura condiţii foarte bune. Actele au fost semnate pe o perioadă de 10 ani. În acest moment, la CFR Cluj nu există nici un acţionar majoritar”, a spus Arpad Paszkany.