AS ROMA – LIVERPOOL 4-2 şi vom avea finală englezo-spaniolă în Champions League

AS Roma a reuşit să câştige cea de-a doua manşă cu Liverpool, 4-2, însă ”cormoranii” merg în finala de la Kiev, cu Real Madrid, programată pe 26 mai.    

02 mai 2018, 13:23
AS ROMA – LIVERPOOL 4-2 şi vom avea finală englezo-spaniolă în Champions League

Formaţia Liverpool a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 4-2, de echipa AS Roma, în manşa secundă a semifinalelor Ligii Campionilor, dar s-a calificat în semifinalele competiţiei, deoarece în tur s-a impus cu 5-2. Gazdele au marcat ultimele două goluri în minutele 86 şi 90+4, ultimul din penalti.

Golurile gazdelor au fost înscrise de Milner ’15 (autogol), Dzeko ’52 şi Nainggolan ’86, ’90+4 (penalti). Pentru Liverpool au marcat Mane ‘9 şi Wijnaldum ’25.

AS ROMA – LIVERPOOL  4-2

Min. 90+3: Penalty pentru AS Roma, 4-2!!!

Min. 88: 3-2, prea târziu pentru Roma

Min. 52. GOOOOOOL AS ROMA!! Dzeko restabileşte egalitatea! 

Min. 26: AS ROMA – LIVERPOOL 1-2, Liverpool revine în avantaj, gol Wijnaldum

Min 15, 1-1 GOOOOOOL AS ROMA!!! ”Cormoranii” îşi bagă singuri mingea în poartă.

Min. 9: AS ROMA – LIVERPOOL 0-1, Mane deschide scorul.

 

Echipele de start:

    • Roma (4-3-3): Alisson – Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov – Pellegrini, De Rossi, Nainggolan – Schick, Dzeko, El Shaarawy.
    • Liverpool (4-3-3): Karius – Alexander-Arnold – Lovren, Van Dijk, Robertson – Wijnaldum, Henderson, Milner – Salah, Firmino, Mane.


Echipe probabile:

AS Roma: Alisson – Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov – Nainggolan, De Rossi, Pellegrini – Schick, Dzeko, El Shaarawy

Liverpool: Karius – Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson – Wijnaldum, Henderson, Milner – Salah, Firmino, Mane

AS ROMA – LIVERPOOL LIVE VIDEO ONLINE 2018 STREAMING PRO TV TELEKOM SPORT: Elevii lui Eusebio Di Francesco au ca argument meciul cu Barcelona, dar performanța din partida cu catalanii va fi greu de egalat. Totuși, romanii au învins la finalul săptămânii, pe Chievo, cu 4-1, rezultat care ar fi bun și în returul semifinalelor. Principala preocupare a echipei din capitala Italiei va fi să blocheze trio-ul de marcatori al celor de la Liverpool.

AS Roma se confruntă cu probleme de lot, iar față de meciul tur când au lipsit Karsdrop și Defrel, pentru retur italienii i-au pierdut pe Diego Perotti, marcator pe Anfield, dar și pe mijlocașul olandez Kevin Strootman.

Antrenorul Romei crede într-un nou miracol pe “Olimpico”. “Trebuie să ne dorim această revenire și să dăm totul pentru a reuși. Trebuie să facem ceva cu adevărat incredibil. Trebuie să credem și cu această mentalitate, cu acești fani și cu pasiunea din jurul echipei, trebuie să reușim o nouă minune. Sunt fericit că am ajuns până aici, dar nu mă voi mulțumi cu atât. Ambiția noastră trebuie să fie finala de la Kiev”, a declarat Eusebio Di Francesco.

AS ROMA – LIVERPOOL LIVE VIDEO ONLINE 2018 STREAMING PRO TV TELEKOM SPORT: Liverpool se deplasează la Roma cu un avantaj considerabil, după meciul tur. Elevii lui Jurgen Klopp știu că finala e aproape, iar un gol marcat pe terenul Romei i-ar trimite la Kiev. Potențialul ofensiv al echipei este foarte mare, iar după meciul tur, în care au învins 5-2, englezii au reușit o performanță incredibilă. “Cormoranii” au reușit să înscrie minim cinci goluri împotriva fiecărei echipe cu care au jucat în acest sezon de UEFA Champions League. Suporterii fostei campioane a Europei au amintiri plăcute de la Roma, unde, în 1984, Liverpool a cucerit Cupa Campionilor, chiar împotriva gazdelor din această seară.

Britanicii au reușit doar un egal în weekend, 0-0, cu Stoke City, formație care se află pe loc retrogradabil în Premier League. Totuși, Klopp a aliniat o formație din care au lipsit mulți jucători de bază. Liverpool nu se va putea baza în meciul cu Roma pe fundașii Matip și Gomez, dar nici pe mijlocașii Oxlade-Chamberlain și Emre Can.

Tehnicianul german al “cormoranilor” îndemnă la concetrare și crede că meciul cu italienii va fi o luptă până la fluierul de final. “Suntem aici pentru a lupta pentru visele noastre. Mulți oameni vor crede că Roma trebuie să câștige doar du 3-0, dar acela e, totuși, un rezultat mare. Și noi vom fi pe teren, nu vom rămâne la vestiare. Asta e ceea ce ne dorim, să jucăm pentru performanțe mari.

Povestea lui Liverpool la Roma e minuantă, dar nu ne ajută faptul că bunicii noștri au câștigat aici. E doar un joc pe un stadion superb, într-un oraș foarte frumos și împotriva unei echipe foarte bune. Dacă îți dorești cu adevărat să câștigi, trebuie să accepți că poți și să pierzi. Trebuie să fim foarte curajoși”, a spus Jurgen Klopp.

AS ROMA – LIVERPOOL LIVE VIDEO ONLINE 2018 STREAMING PRO TV TELEKOM SPORT: Le dăm 3 goluri și mă tund zero! Un jucător de la Roma îi simte vulnerabili pe „cormorani”

Patrick Schick, atacantul ceh al Romei, crede că echipa sa trebuie să continue revenirea din finalul de pe Anfield: ”Am văzut că nu sunt atât de buni în apărare ca în atac. Cu răutate și mult curaj, putem remonta handicapul”.

Roma vrea să arate mult mai șic la returul semifinalelor Ligii cu Liverpool, iar Patrick Schick este exponentul optimismului giallorossilor. Așa cum echipa lui Di Francesco nu s-a resemnat la 0-5 pe „Anfield”, la fel crede și atacantul ceh în continuarea revenirii începute în finalul de-acum 7 zile: „Am văzut că nu sunt atât de buni în apărare ca în atac. I-am simțit vulnerabili, iar fără teamă, dar cu multă răutate și curaj, putem da 3 goluri”.

AS ROMA – LIVERPOOL LIVE VIDEO ONLINE 2018 STREAMING PRO TV TELEKOM SPORT: „GREU, DAR NU IMPOSIBIL”

Jucătorul adus cu banii luați pe Salah și pentru a-l înlocui pe egiptean e gata să pună și un mic pariu. „Dacă voi reuși golul calificării, o să mă tund foarte scurt. Perioada grea și accidentarea au rămas în spate și m-am deblocat marcând primele două goluri pentru Roma. Avea mare dreptate antrenorul, trebuia să-mi regăsesc liniștea”.

Nainggolan îl susține pe Patrick: „Am reușit cu Barcelona lui Messi și Suarez, care au tras doar un șut pe poartă. Credem în remontada, e greu, dar nu imposibil. S-a dus tristețea din vestiar de la Liverpool”. 

AS ROMA – LIVERPOOL LIVE VIDEO ONLINE 2018 STREAMING PRO TV TELEKOM SPORT: MESAJUL LUI TOTTI PENTRU FANI

Fostul căpitan al Romei e alături de familia lui Sean Cox, fanul de 53 de ani rănit grav la Liverpool de tifosii giallorossii. „Să-i susținem pe băieții noștri cu dragostea și cu pasiunea care ne disting, să facem ca privirile noastre și ale jucătorilor să nu fie îndreptate decât la teren.  Acum, mai mult ca niciodată, acesta este centrul universului nostru. În fiecare colț al Romei, trebuie să dovedim din nou că știm să ne transmitem valorile, ale sportului, ospitalității și respectului față de adversari”, a declarat Francesco Totti pe siteul oficial al clubului.

ITALIENII, UŞOR FAVORIŢI PENTRU RETUR

Pentru confruntarea de pe Olimpico, casele de pariuri au aruncat statutul de favorită în ograda celor de la AS Roma. 2,40 este cota primită pentru o victorie a italienilor, în timp ce 2,65 primim pentru un succes al lui Liverpool. Rezultatul de egalitate le poate aduce pariorilor o cotă de 3,50.

Cum a fost în tur. LIVERPOOL – AS ROMA 5-2 Nebunie în Champions League, toţi ochii sunt pe returul de la Roma

Liverpool a făcut un pas uriaș spre finala Ligii Campionilor. „Cormoranii” au demolat-o pe AS Roma în turul de pe Anfield Road, 5-2, la capătul unui meci în care Mohamed Salah a fost la înălţime. Cea de-a doua semifinală, Bayern Munchen – Real Madrid, se joacă miercuri, de la ora 21:45.