Aşa se prepară cel mai bun ceai de slăbit!

Dacă nu ai fost mulțumit de ceaiurile din comerț gata preparate pentru a te ajuta să slăbești, încearcă să îți pregătești singur acasă cel mai bun mix care să te ajute în lupta cu kilogramele în plus.

RomaniaTV.net
21 mart. 2018, 09:09
Aşa se prepară cel mai bun ceai de slăbit!

În cazul în care erai în căutarea unei rețete ideale pentru a ajuta organismul să consume mai multe calorii și să intensifice procesul de ardere, află acum ca ai nevoie  numai de 3 ingrediente. Învață cum să le combini și vei uita de colăceiii din jurul taliei sau de grăsimea de pe coapse.

Ce conține acest ceai?

În primul rând trebuie precizat că ai nevoie doar de ingrediente naturale, astfel că este necesar să îți procuri 250 ml de apă purificată, 1 plic de ceai verde,  jumătate rădăcină de turmeric, jumătate linguriță de scorțișoară.

Atât ceaiul vrede, cât și scorțișoara și turmenicul sunt renumite pentru activitatea lor împotriva formațiilor tumorale și pentru a ajuta organismul să accelereze procesul de ardere.

Pune la fiert apa, iar după ce dă în clocot adaugă ingredientele. Ulterior pune un capac este oală și lasă 15 minute la infuzat.

 

Cum se administrează

Pentru a vedea rezultate ai nevoie să consumi 3 căni din acest ceai pe zi, timp de 1 săptămână. Astfel că prima cană  trebuie să o bei dimineața, a doua după micul dejun și a treia înainte de culcare. 

Ceaiul verde și scorțișoară consumate împreună sunt o combinație foarte puternică, mai ales că pentru a ameliora depresia anumiți specialiști recomandă consumarea de ceai verde. De asemenea este un bun adjuvant în afecţiunile cardiovasculare, te ajută să îți reglezi metabolismul, creşte imunitatea organismului, te energizează și  asigură o buna funcţionare a ficatului a rinichilor, mentine un ritm cardiac constant şi previne apariţia infecţiilor respiratorii şi digestive.

Mai mult de atât, ceaiul verde este un adjuvant în cazul sclerozei multiple, acesta fiind prețios și pentru că inhibă dezvoltarea celulelor tumorale, în special a celor de colon, rect, vezică urinară, esofag, pancreas şi stomac.

Este și un bun substitut al cafelei.

Potrivit WebMD, introducerea în alimentaţia zilnică a unei jumătăţi de linguriţă de scorţişoară pe o perioadă de 40 de zile poate conduce la reducerea nivelului colesterolului cu aproximativ 18% şi la reducerea nivelului glicemiei cu 24%. Având proprietăți anti-inflamatoare și anti-oxidante, scorțișoara nu ar trebui să lipsească din alimentația ta.

Scorţişoara are efecte benefice asupra activităţii creierului, îmbunătăţind astfel rezultatele în ceea ce priveşte memoria şi viteza de reacţie motorie la stimuli vizuali.

Nici turmericul nu este mai prejos, acesta are proprietăți antioxidante și anti-inflamatorii și este un remediu excelent și pentru tratarea răcelilor.

Preparatele ce au la bază un conținut de turmeric sau consumul condimentului propriu-zis sunt indicate într-o serie vastă de afecțiuni dintre care amintim  tulburări circulatorii, hematoame, luxaţii, contuzii, febră musculară, boli hepato-biliare, flatulenţă, icter, hemoragii, colită ulcero-hemoragică, boala Crohn, artrită reumatoidă, infecţii respiratorii, cancer, afecţiuni reumatismale.

Află adevărul despre suplimentele de slăbit AICI