Asasinat DIABOLIC: S-a aflat cum şi cine l-a UCIS pe politicianul ucrainean VLADIMIR RÎBAK VIDEO

Detalii îngrozitoare despre omorul politicianului proeuropean din Ucraina, Vladimir Rîbak, care a fost torturat şi apoi înecat au ieşit la suprafaţă. "Călăii" politicianului proeuropean au apelat la torturi ca în Evul Mediu.

RomaniaTV.net
25 apr. 2014, 05:50
Asasinat DIABOLIC: S-a aflat cum şi cine l-a UCIS pe politicianul ucrainean VLADIMIR RÎBAK VIDEO

Serviciul de Securitate de la Kiev a dat publicităţii o convorbire telefonică în care separatiştii şi spionii ruşi pun la cale întreaga crimă.

Spionul rus Igor Bezler dă indicaţii clare separatiştilor ca să-l răpească pe deputatul local din oraşul Gorlovka, Vladimir Rîbak, şi să-l ducă într-un loc stabilit de ei pentru a fi torturat fizic. „Ascultaţi, băieţi. Luaţi-l în maşină şi presaţi-l. Duceţi-l undeva mai departe. Când îl veţi împacheta, legaţi-i mâinile şi legaţi-l la ochi, aşa ca să nu vadă nimic”, a spus Bezler.

Într-o altă interceptare telefonică, liderul separatiştilor din Slaveansk, Veaceslav Ponomariov, şi un alt ofiţer din cadrul forţelor speciale ruse, Igor Strelok, stabilesc detaliile pentru a scăpa de cadavru.”Slava, te rog rezolvă problema legată de cadavru, ca să fie luat cât mai repede, pentru că sta aici şi miroase urât„, a spus ofiţerul. „Da, imediat. Închei cu jurnaliştii şi mă ocup de acest lucru„, a zis Ponomariov.

Citeşte şi „Acesta este începutul celui de-al Treilea Război Mondial”

Între timp, un deputat rus a confirmat prezenţa forţelor speciale ruse pe teritoriul Ucrainei. „Nu sunt tancuri, avioane sau unităţi militare majore. Este vorba despre instructori militari, agenţi ai Serviciului de Informaţii„, a declarat deputatul rus Ilia Ponomarev.

Potrivit autorităţilor de la Kiev, Vladimir Rîbak, deputat din partea partidului Batkivşcina, al fostului premier Iulia Timoşenko, a fost răpit pe 17 aprilie. Cinci zile mai târziu, corpul neînsufleţit al politicianului a fost descoperit într-un râu de la periferia oraşului Slaveansk.