Astrologul Mariana Cojocaru, avertisment în Săptămâna Patimilor: Cei care se pregătesc de drum este bine să fie atenţi

Săptămâna Patimilor vine cu provocări, dar şi cu momente de introspecţie. Stresul din această perioadă îşi va pune amprenta asupra tuturor, dar asta nu trebuie să ne facă să uităm de cei mai puţini norocoşi decât noi, care au nevoie acum de tot sprijinul nostru. Mai multe aflăm din materialul următor, cu astrologul Mariana Cojocaru.

25 apr. 2016, 06:46
Astrologul Mariana Cojocaru, avertisment în Săptămâna Patimilor: Cei care se pregătesc de drum este bine să fie atenţi

Intrarea lui Mercur în mişcarea retrograd. Avem Mercur retrograd, cel care se ocupă de deplasările noastre, călătorii, comunicare… E cel care ne ajută să ne punem sufletul pe tavă, să ne destăinuim, să rezolvăm problemele care generează tot felul de frustrări interioare.

„Când privim partea care ţine de vacanţe şi călătorii, el este defavorabil, de aceea cei care se pregătesc de drum este bine pe 28-29-30 să fie foarte atenţi, să nu fie stresaţi, să nu se aglomereze cu probleme pentru că încărcătura aceasta este aproape provocată de noi, să ne odihnim suficient de mult şi de bine, chiar dacă este o săptămână în care vom munci şi vom pregăti toate lucrurile, vom primeni casa, vom face tot felul de bucate, dar cu cumpătare putem să le rezolvăm pe toate”, a spus astrologul Mariana Cojocaru.

Patima aceasta a bogăţiei, într-o zodie a taurului, discutăm de structura care ţine de bani, în interior între latura materială şi spirituală mă îndreptăţeşte să vă spun că într-o astfel de perioadă trebuie să ne gândim serios la cei care sunt mai puţin norocoşi decât noi, să-i ajutăm pe cei care cu adevărat au nevoie.

Vezi şi: SĂPTÂMÂNA LUMINATĂ, PAŞTE 2016. Tradiţii şi obiceiuri în PRIMA ZI din Săptămâna Patimilor