Atac armat în Florida, într-unul dintre hotelurile lui Donald Trump FOTO şi VIDEO

Poliţia din Florida a dat publicităţii imagini cu un atac armat ce s-a petrecut în Florida, într-unul dintre hotelurile preşedintelui Donald Trump. Imaginile cu atacul au fost capturate de camerele de supraveghere din clubul de golf al lui Trump.

22 mai 2018, 15:20

Incidentul s-a petrecut la National Doral Golf Club, vineri. Poliţia a dat publicităţii imaginile cu atacul de la clubul din Florida.

Suspectul se numeşte Jonathan Oddi şi este în vârstă de 42 de ani. În imaginile de pe camerele de supraveghere se vede cum acesta intră în hotel strigând împotriva lui Trump şi, imediat, a deschide focul. Patronii şi angajaţii hotelului au ieşit din hotel imediat şi s-au îndepărtat de locul atacului.

A intervenit poliţia şi a început lupta cu agresorul. Bărbatul a fost împuşcat de către poliţişti. A fost dus apoi la spital, unde a primit înggrijiri medicale.

Oddi a fost transferat ulterior la un centru regional pentru persoanele traumatizate, din Kendall. După ce va sta acolo o perioadă, el va fi transferat către Biroul special care anchetează astfel de cazuri, iar apoi va fi transferat  la un centru de corecţie, au informat poliţia.

Citeşte şi Bill Gates, dezvăluiri despre Donald Trump: „M-a întrebat de două ori care e diferenţa între HIV şi HPV”. Ce l-a mai şocat pe miliardar

Oddi are cinci capete de acuzare pentru delicte cu grade de criminalitate diferite, între care şi tentativa de ucidere a unui  poliţist.

Bărbatul a fost fost trimis în spatele gratiilor şi nu are dreptul la eliberare pe cauţiune.

Important este faptul că nimeni nu a fost ucis în acest atac.