Atac înfiorător în Germania: Un african a bătut cu bestialitate o femeie bătrână în plină stradă. Motivul este necunoscut

Un tânăr african a bătut o femeie în vârstă, în plină stradă, în oraşul Nurnberg, aparent fără niciun motiv.

18 dec. 2017, 21:33
Atac înfiorător în Germania: Un african a bătut cu bestialitate o femeie bătrână în plină stradă. Motivul este necunoscut

Bărbatul african, de 23 de ani, care purta numai un şort, a fost filmat în timpul unuia dintre cele mai violente atacuri de stradă. Incidentul s-a produs în oraşul Nurnberg. Individul a văzut o bătrână şi s-a repezit la ea, a trântit-o la pământ şi a început să o lovească violent cu picioarele, fără ca ea să se fi putut apăra de loviturile crunte ale bărbatului.

Motivul atacului nu este cunoscut încă, dar, după toate probabilităţile, individul ar suferi de o boală psihică. Dealtfel, suspectul a fost internat într-un spital de psihiatrie, imediat după incident.

Imaginile au fost înregistrate video şi postate pe Internet. Acestea îl arată pe bărbatul african cum mergea pe stradă la întâmplare, aparent fără niciun scop şi cum, dintr-o dată, după ce bătrâna a început să traverseze strada şi se apropia de trotuar, bărbatul a lovit-o, culcând-o la pământ şi lovind-o la cap cu picioarele, potrivit presei germane. 

Bătrâna a fost dusă imediat la spital şi s-a ales cu răni grave, care îi pot pune viaţa în pericol.

Martorii oculari au acţionat prompt şi au  reuşit să îl imobilizeze pe bărbatul agresiv, care nu a mai opus rezistenţă.

Poliţia a deschis o anchetă asupra cazului, dar circumstanţele atacului nu sunt cunoscute încă. Poliţia nu a descoperit nicio legătură între agresor şi victima lui, potrivit agenţiei germane de ştiri dpa, dar cercetările asupra cazului continuă.