Atentate la Bruxelles: Salah Abdeslam NU mai colaborează cu anchetatorii. Vrea să plece de urgenţă în Franţa

Suspectul-cheie în urma atentatelor comise în 13 noiembrie la Paris, Salah Abdeslam, capturat săptămâna trecută la Bruxelles, ''dorește să plece în Franța cât mai rapid posibil', a anunțat joi avocatul său, Sven Mary, care a mai precizat că clientul ei nu mai vrea să stea de vorbă cu anchetatorii.

24 mart. 2016, 10:03
Atentate la Bruxelles: Salah Abdeslam NU mai colaborează cu anchetatorii. Vrea să plece de urgenţă în Franţa

Suspectul în atentatele din Paris, din 13 noiembrie, Salah Abdeslam, începuse să colaboreze cu anchetatorii după arestarea sa, în Belgia, în cartierul Molenbeek. Însă capturarea teroristului care se ascundea chiar sub nasul poliţiştilor, pare să fi trimis un val de furie în rândul jihadiştilor.

„Cred că voia să mă vadă pentru că a primit o vizită din partea anchetatorilor marţi „, a declarat, avocatul lui, Sven Mary, informează Le Figaro.

Salah Absdeslam începuse să colaboreze după arestarea sa şi chiar „era dispus să răspundă la toate întrebările” puse de anchetatori, a mai precizat Sven Mary.

Citeşte şi ATENTATE BRUXELLES. Unul dintre kamikaze a fost arestat în Turcia şi expulzat în Belgia

Abdeslam s-a răzgândit însă şi, după atentatele de la aeroportul şi metroul din Bruxelles, soldate cu morţi şi răniţi, nu mai vrea să colaboreze cu anchetatorii.

Abdeslam a fost rănit de poliţişti în timpul capturării sale şi se reface încetul cu încetul, a mai spus avocatul lui, precizând că rana clientului său „nu este gravă”. Suspectul terorist a cerut să plece cât mai curând în Franţa.