Atenţie la telefoane: escrocii cu metoda „Accidentul” se reinventează

Escrocii care înşală ieşeni prin metoda accidentului rutier se reinventează. O femeie din Iaşi în vârstă de 64 de ani, a sesizat poliţia despre faptul că a fost sunată de doi bărbaţi care i-au transmis că nepotul său a fost victima unui accident casnic, şi i-au cerut 10.000 de euro pentru ca nepotul să fie operat la un spital.

12 sept. 2018, 07:33
Atenţie la telefoane: escrocii cu metoda „Accidentul” se reinventează

„La data de 11 septembrie, poliţiştii Mu­nicipiului Iaşi au fost sesizaţi de o femeie cu privire la faptul că în noaptea de 10 spre 11 seeptembrie ar fi fost contactată telefonic de persoane necunoscute care s-ar fi folosit de nume şi calităţi mincinoase şi sub pretextul că nepotul său ar fi fost victima unui accident casnic survenit în urma exploziei centralei termice i-ar fi solicitat 10.000 de euro, necesari pentru operaţia acestuia.

Citeşte şi Scene ireale într-o comună din Iaşi. Un preot, chemat să ţină o slujbă mai puţin obişnuită. Ce a sfinţit părintele

Femeia nu a dat curs solicitării persoanei, iar în cauză a fost deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune în forma tentativei, iar cercetările continuă pentru identificarea autorilor”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.