Au chemat poliţia după ce au primit o notă de plată EXORBITANTĂ. Ce a urmat este INCREDIBIL

Patru studenţi au decis să cheme poliţia pentru a depune plângere după ce au primit o notă de plată uriaşă, deşi comandaseră trei fripturi şi peşte prăjit.

23 ian. 2018, 17:11
Au chemat poliţia după ce au primit o notă de plată EXORBITANTĂ. Ce a urmat este INCREDIBIL

Peste 1.000 de euro, atât au fost nevoiţi să plătească patru studenţi japonezi care au servit trei fripturi şi peşte prăjit într-un restaurant italian din apropierea pieţei San Marco din Veneţia, scrie luni cnewsmatin.fr. Indignaţi de valoarea exorbitantă a notei de plată, studenţii la Universitatea din Bologna au decis să cheme poliţia pentru a depune plângere. După ce au refăcut calculele, au înţeles că preţul peştelui era de 8 euro per suta de grame şi nu pentru o porţie.

Primarul Veneţiei, Luigi Brugnaro, a reacţionat pe Twitter: „Dacă această întâmplare ruşinoasă se confirmă, vom face tot posibilul pentru a-i pedepsi pe vinovaţi. Suntem mereu de partea dreptăţii”.

În replică, proprietarul restaurantului a răspuns: „Nu-mi amintesc să fi avut probleme cu clienţi japonezi zilele astea”.

Două femei au luat masa împreună. INCREDIBIL: ce le-a scris chelnerul pe nota de plată FOTO

Trei dintre cei patru studenţi trecuseră printr-o întâmplare asemănătoare cu câteva zile înainte, într-un alt restaurant din Veneţia, când trei porţii de paste i-a costat 350 de euro.

Purtătorul de cuvânt al „Gruppo 25 Aprile”, o organizaţiei din Veneţia pentru apărarea drepturilor civice, a avertizat turiştii asupra eventualelor riscuri de a deveni victimele înşelătoriilor în apropierea carnavalului anual: „Carnavalul va debuta în curând, iar riscul de astfel de înşelătorii va creşte. Intenţionăm să postăm pe site-ul nostru un număr de telefon la care turiştii puşi în faţa unei astfel se situaţii pot cere ajutor”.