Au început controalele în cluburile din Bucureşti. Primăria generală nu deţine o centralizare a localurilor

Primarul general interimar al Capitalei, Ştefănel Marin a declarat, luni, că au început deja controale în cluburile din Bucureşti, după incendiul din Clubul Colectiv, în care au murit 30 de oameni.

02 nov. 2015, 11:43
Au început controalele în cluburile din Bucureşti. Primăria generală nu deţine o centralizare a localurilor

Ștefănel Marin a spus că Primăria Capitalei nu deţine o centralizare a cluburilor din Bucureşti, precizând că în legislaţie acestea sunt denumite societăţi comerciale şi pot avea înregistrate domenii variate, care să le permită chiar şi organizarea unor petreceri, potrivit Mediafax.

Întrebat dacă există o statistică privind cluburile care funcţionează în clădiri istorice, primarul Ştefănel Marin a spus că municipalitatea nu primeşte centralizări de la primăriile de sector.

Primarul interimar al Capitalei a făcut aceste declaraţii la finalul Comandamentului de iarnă, refuzând să facă precizări suplimentare cu privire la verificările făcute până în prezent în cluburile din Bucureşti.

Primăria Capitalei a anunţat, sâmbătă, o amplă acţiune de control la unităţile din Bucureşti în care sunt organizate evenimente, concerte şi spectacole, verificările fiind făcute cu sprijinul Poliţiei Române şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti.

CITEŞTE ŞI: Cluburile de noapte din România, bombe cu ceas. Tragedia de la Colectiv se poate repeta oricând VIDEO