Autorul triplei crime de la Constanţa a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Alexandru Ştefan Stoica, presupusul autor al triplului asasinat comis într-o casă din Constanţa, a fost prezentat vineri în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii au încuviinţat măsura arestului, informează replicaonline.ro.

RomaniaTV.net
25 iul. 2014, 19:38
Autorul triplei crime de la Constanţa a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Decizia nu este definitivă putând fi contestată cu apel.

Principalul suspect în cazul triplei crime care a oripilat Constanţa, Stoica Ştefan Alexandru, a fost prins joi dimineaţa, în localitatea Cumpăna (jud. Constanţa), pe o bancă, în faţa casei unui prieten. El nu a opus rezistenţă în momentul în care oamenii legii l-au ridicat pentru a-l duce la sediul Poliţiei Constanţa. Pe parcursul audierilor, el nu a declarat nimic, iar joi seara pe numele său a fost emis un mandat de reţinere.

Trupurile fără suflare a trei persoane au fost găsite miercuri într-o casă din cartierul Viile Noi din Constanța. Victimele au fost două femei, de 81 şi, respectiv, 58 de ani, și un tânăr în vârstă de 19 ani.

Presupusul criminal, Alexandru Ştefan Stoica a fost pus în libertate în data de 14 iulie 2014, în baza unei hotărâri judecătoreşti, emisă de Judecătoria Galaţi.