Aventura INCREDIBILĂ a unui băieţel de 3 ani care a dispărut de la grădiniţă GALERIE FOTO VIDEO

Un băiat în vârstă de 3 ani a dispărut chiar în prima zi de grădiniţă. Băiatul s-a făcut nevăzut, iar când educatoarea şi-a dat seama că lipseşte, a intrat în panică şi a anunţat-o pe mama copilului. Cea a urmat este o poveste incredibilă.
Sânziana Stancu
17 feb. 2015, 20:11
Aventura INCREDIBILĂ a unui băieţel de 3 ani care a dispărut de la grădiniţă GALERIE FOTO VIDEO

Cain Trainor, un băieţel de 3 ani din Marea Britanie, le-a dat fiori reci şi educatoarei, şi părinţilor lui, după ce a dispărut de la grădiniţă, chiar în prima zi.

Băiatul din Middlesbrough (North Yorkshire) fusese înscris la grădiniţa Little Owls (Micuţele Bufniţe) şi a dispărut cu un grup de copii în timpul schimbului la grădiţiţă cu orele de after-school. După ce educatoarea a sunat-o pe mama lui Cain şi i-a spus ce s-a întâmplt, femeia a simţit că leşină. Era la serviciu şi a plecat imediat în căutarea fiului ei. Când a ajuns la clubul de after-school, personalul era în lacrimi.

Gemma, mama copilului, fusesese contactată de mai multe ori de personalul grădiniţei, dar telefonul ei nu avea întotdeauna semnal. A ajuns la complexul cu grădiniţă şi after-school de unde dispăruse fiul ei. Timp de 40 de minute, băiatul ei nu a fost de găsit.

A găsit instinctiv drumul către casă

În timp ce persoanlul se agita şi, în acelaşi timp, căuta să o consoleze pe mama copilului, telefonul femeii a sunat din nou. Era vestea salvatoare. Vecinul femeii o sunase să îi spună că fiul ei ajunsese acasă şi era în faţa uşii.

„Am izbucnit în lacrimi şi m-am liniştit brusc”, a povestit Gemma. „Nu am cuvinte să descriu sentimentul că s-a întâmplat ceva îngrozitor. Totul îţi scapă de sub control”, a mai spus ea.

Drumul către casă pe care l-a străbătut băieţelul de 3 ani este întortocheat. Chiar şi un adult l-ar putea reţine cu greu după ce l-a străbătut prima dată. Este un drum cu mai multe străzi întortocheate, nişte cărări şi o pădure unde se trece şi peste un pod numit „Podul Diavolului”. Este un pod mic, de lemn, dar destul de periculos pentru un copil de vârsta lui. Băiatul străbătuse aproape 2 kilometri de drum către casă.

Cain mai fusese pe-acolo, vara trecută, de câteva ori, prin pădure, cu bicileta, însoţit de tatăl lui. Gemma crede că acele plimbări l-au ajutat totuşi să recunoască nişte drumuri după ce se rătăcise.

„Dacă e să fim mai optimişti, mă simt acum chiar mândră de el, pentru că a fost în stare să găsească singur drumul către casă”, a mai spus Gemma. „Dar după ce a venit la mine, seara, la culcare, să mă mângâie, nu am mai putut adormi. M-am gândit la ceea ce s-ar fi întâmplat dacă nu l-aş fi găsit”, a mărturisit Gemma.

Spynews
Crimă înfiorătoare în Arad. Un bărbat și-a ucis cu sânge rece soția, după care și-a pus capăt zilelelor. Cei doi au fost găsiți de fiul lor: „Tati a omorât-o pe mami” / FOTO
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Peștele care conține mult mercur. Nu este recomandat ca femeile însărcinate sau copiii să-l mănânce
Capital.ro
SALARIU obligatoriu în România. S-au stabilit NOILE REGULI de la UE
Playtech.ro
Simona Halep, în cea mai SCURTĂ fustiță! A desfăcut picioarele și s-a văzut chiar TOT
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
România a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai mare paradă moto din lume. Nu mai puțin de 3.722 motocicliști au participat la parada de pe ruta Pitești-Mioveni FOTO VIDEO
Spynews
Anunț de ultimă oră! Val de aer tropical în România! Temperaturi caniculare în țară, după furtuni
Spynews
Bianca Iordache a fost externată! Bruneta și fetița ei au ajuns acasă după naștere. Imagine emoționantă / FOTO
Evz.ro
Florian Coldea, turnat de Traian Băsescu. Adrian Năstase a spus totul
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
EXCLUSIV | Faimosul atacant al ”Generației de Aur” a fost condamnat la închisoare!
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
„Tati a omorât-o pe mami” Crimă înfiorătoare în Arad! Un bărbat în vârstă de 77 de ani și-a ucis soția, iar apoi s-a sinucis
Capital.ro
Spunem ADIO marelui ACTOR al ţării! S-a stins încă o stea. Românii l-au iubit enorm
StirileBZI
Se interzic telefoanele mobile! Unde exact se aplică în România
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Intervenții Salvamont: 25 de apeluri în 24 de ore pentru salvarea turiștilor montani
MediaFlux
RĂSTURNARE privind RECALCULAREA PENSIILOR! Lovitură pentru SENIORI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?