Ba Zi – Luna Iepurelui Gui Mao

Luna Iepurelui incepe pe 6 martie si se termina pe 4 aprilie. Este o luna de Apa Yin pe Iepure. Apa Yin inseamna ploaie sau picatura de apa, iar Iepurele reprezinta floare, planta mica si flexibila.

RomaniaTV.net
20 mart. 2017, 10:50
Ba Zi – Luna Iepurelui Gui Mao

Aceasta luna face parte din Anul Cocosului de Foc Yin. Apa Yin se afla in relatie de ciocnire cu Focul Yin, iar Iepurele se ciocneste cu Cocosul.

Aceasta ciocnire poate aduce si vesti bune, si mai putin bune.

In general, ciocnirile Ba Zi aduc schimbare, transformare. Pentru a evita problemele neasteptate, este bine sa incercam sa facem noi inca de la inceputul lunii o schimbare controlata.

Relatii

Iepurele si Cocosul reprezinta doua stele ale florii de piersic, floarea iubirii. Aceste stele sunt legate de iubire si de sex. In clipa cand ele sunt ” ciocnite”, se produc evenimente in viata personala. Aceste evenimente pot aduce atat oportunitatea de a intalni un partener de viata, cat si scandaluri sexuale.

Sanatate

Foc Yin inseamna sange si circulatie. In ciclul feng shui al elementelor, apa stinge focul, ceea ce inseamna ca in luna Iepurelui trebuie sa ai grija cu circulatia sangelui si cu venele.

Ciocnirea dintre Iepure si Cocos inseamna posibile probleme la nivelul oaselor: rupturi, fracturi, operatii. Pentru a preveni ceea ce se poate preveni, este bine ca in aceasta perioada sa eviti practicarea sporturilor periculoase si sa conduci cu mare atentie.

Beauty

Iepure inseamna Lemn Yin, iar Lemn Yin inseamna si par. Pentru ca parul sa arate frumos, trebuie sa fie spalat si hidratat, lucru pe care il face Apa Yin din tulpina cereasca a lunii. Este momentul potrivit pentru mers la salon. Culoarea noua de vopsea iti va veni extraordinar, iar parul tau va fi flexibil, aranjat frumos si va mirosi bine.

Lemn Yin mai inseamna si orice lucru care se fabrica din plante, din fibra lemnoasa. Cum ar fi de exemplu, hainele. Luna Iepurelui va aduce cu siguranta interes sporit pentru innoirea garderobei.

Articol scris de Diana Roman, expert Ba Zi astrologie chineza si feng shui

www.fengshui-studio.ro