BACALAUREAT 2014. Un elev din Suceava a murit după ce i s-a făcut rău în timpul examenului

Un tânăr în vârstă de 19 ani din judeţul Suceava a murit, după ce i s-a făcut rău în timpul unei probe a examenului de bacalaureat. Cu toate eforturile mamei sale de a-l readuce la viaţă, elevul şi-a dat ultima suflare chiar în mâinile acesteia.

10 iul. 2014, 18:14
BACALAUREAT 2014. Un elev din Suceava a murit după ce i s-a făcut rău în timpul examenului

Mama lui Ilie Mutescu povesteste cu durere in suflet cum au decurs ultimele doua zile din viata fiului ei. Elevului i s-a facut rau in timp ce sustinea proba la limba si literatura romana, potrivit cancan.ro. A mers cu el la medic imediat ce a terminat examenul, a fost trimis la spitalul din Radauti pentru analize mai amanuntite, iar apoi a fost trimis acasa.

Acasa, tanarul s-a simtit in continuare rau, iar spre dimineata totul s-a agravat. „Am simtit in mainile mele ca se lasa cu totul. Am spus cred ca e gata. L-am lasat jos, i-am facut frectie la maini, l-am apasat la inimia, i-am facut tot ce am putut eu ca o mama. Cand a ajuns salvarea nu a mai avut ce sa ii faca. In bratele mele a murit„, a povestit femeia cu lacrimi in ochi.

La autopsie, medicii au descoperit ca baiatul a murit din cauza unei ocluzii intestinale, un blocaj la nivelul intestinului.

CITEŞTE ŞI: Singura elevă din Suceava care a obţinut media 10 la Bacalaureat, premiată